Volleyboy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dla zabicia czasu w domu, w pracy, czekajac na autobus bądź w podróży http://chomikuj.pl/volleyboy/absolute+RC+plane+simylator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajto87 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Może istnieje program na androida w stylu LogView V2?? Widział któryś z Kolegów? Nie raz na lotnisku by się przydało. Podłączam telefon i mam całe info co się dzieje z pakietem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Chyba takiego czegoś jeszcze nie wymyślili;) Wytapatalkowane z ACE :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Takich cudów chyba nie ma, ale za to mogę polecić "tapatalk" - super aplikacja do obsługi forum. Nie tylko naszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A wyprzeDASZ mi ją? Chodzi o to że ta "*aplikacja" jest płatna edit: lol wpisalem "*aapka" (przez jedno a) i mi forum automatycznie poprawiło na "nadajnik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Szpachla daj maila to Ci go wyprzeDAM Wytapatane z OVO TAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Spróbujcie tego https://play.google....e.picasim&hl=pl , jest też wersja na ajfona i windows: http://www.rowlhouse.co.uk/ PicaSim/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 A wyprzeDASZ mi ją? Chodzi o to że ta "*aplikacja" jest płatna raptem 10 złotych kosztuje... to aż tak wiele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 A wyprzeDASZ mi ją? Chodzi o to że ta "*aplikacja" jest płatna edit: lol wpisalem "*aapka" (przez jedno a) i mi forum automatycznie poprawiło na "nadajnik" Appka nie kosztuje w jakiś strasznych pieniędzy. Ja raczej jestem przeciwny piractwu, w końcu to kradzież . No właśnie, jak to jest ukraść komuś 10zł w banknocie, niewielu ukradnie, ale przed "piraceniem" oprogramowania o znacznie większej wartości już nie mamy takich oporów...Oczywiście nikogo nie potępiam, dla chcącego nic trudnego. Picasim jest super, jedyne czego mi brakuje to więcej samolotów (jest chyba tylko jeden jet), a nie tylko szybowce. pozdrawiam Faktycznie przeprawia "a pka" na nadajnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Picasim w wersji za dyche, ma jednego jeta z edf, jednego ze śmigłem i dwa motoszybowce no i wiecej scenerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Wszystko te symki na andka to takie ubogie wersję Wytapatalkowane z GALAXY ACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ja znam tylko darmowy picasim. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rowlhouse.picasim&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb3dsaG91c2UucGljYXNpbSJd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resset Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Pojawiło się już na forum, choć jeszcze nie w tym temacie: Leo's RC Simulator. Od jakiegoś czasu działa też na Androidzie 4. Oczywiście wersja ze sklepu Play. Samych aplikacji, do których wklepuje się dane o pakiecie, długości lotu itp. jest zdaje się kilka, polecam wpisanie "rc log" w wyszukiwarkę androidowego sklepu. Z wartych uwagi symulatorów latania jest jeszcze X-Plane. Tyle, że mało modelarski, bo sterujemy pochylaniem telefonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 To gry raczej a nie symulatory RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam co prawda to nie symek lecz gra, ale warta polecenia Air Attack HD Pierwszym co się rzuca w oczy zaraz po uruchomieniu gry jest fenomenalna oprawa graficzna ze świetnymi modelami 3D pojazdów, wysokiej jakości szczegółowymi teksturami i pięknymi efektami świetlnymi. Z pewnością jest to czołówka gier na Androida. Podczas grania wiele elementów otoczenia można niszczyć – budynki, mosty i inne można dosłownie roznieść w pył. Mimo wszystkich fajerwerków, drobnych szczegółów animacja ani na chwilę nie zwalnia co jest niewątpliwie wielkim plusem tej strzelanki. Do sterowania również nie można mieć żadnych zastrzeżeń, gdyż bez problemów spokojnie da się grać dotykając ekranu tylko jednym palcem! Dodatkowe, liczne sposoby konfiguracji w jaki sposób chcemy kontrolować samolot pozwalają na dostosowanie do indywidualnych potrzeb każdego gracza. Warto wspomnieć także o możliwości ulepszania naszej maszyny, możemy dokupić m.in. rakiety, lepszy karabin czy dodatkowe samoloty pełniące rolę naszych skrzydłowych. http://chomikuj.pl/volleyboy/ANDROID/AIR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi