kazikfer Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 szukam video gogli: tanich, i prostych do podłączenia do odbiornika video kablem znalazlem takie http://www.ebay.com/itm/VG260-Portable-Wireless-Video-Glasses-Eyewear-Mobile-Theatre-with-AV-in-for-FPV-/251150914106?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a79c2d23a na pierwszy raz chyba wystarczą tym bardziej że obraz przesyłany będzie tylko z kamerki 808 16v2 video out więc super rozdzielczości nie potrzeba, chociaż może ktoś zna coś lepszego w podobnej cenie ? i co to za puszka do podłączania ? mały aku i ładowarka z zasilaczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Nie kupuj tych gogli. Pomijając rozdzielczość (da się latać przy niej, choć to trochę mało), to mają one nieprzyjemny i niebezpieczny efekt bluescreen. O ile w normalnych goglach przez śnieżący obraz coś jeszcze będziesz widział, to tutaj wejdzie ci niebieskie tło i jest po zabawie. Bardzo niefajny temat. Latam na FatShark-ach a dodatkowo do podglądu mam mały monitorek. W monitorku zdarza się bluescreen a FatShark-i cały czas pracują, nawet jak obraz lekko zaśnieży to dalej mogę lecieć a w tym samym czasie monitorek jest niebieski. Dozbieraj do czegoś lepszego i uzmysłów sobie, że wysyłasz w powietrze sporo pieniędzy które łatwo możesz stracić, o poważniejszych konsekwencjach nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikfer Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 ja to tylko do maszyn naziemnych, i cena jest calkiem dobra a rozdzielczosc na pierwsze goggle to chyba mi styknie wnioskujac po filmikach na yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi