ublizzard Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Mam na imię Łukasz, mam 32 lata. Jestem świeżym posiadaczem modelu helikoptera Spirit Fun Plus. W planach mam zbudowanie kilku modeli samolotów. Mam nadzieję, że na tym forum zasięgnę porady kolegów z większym stażem, oraz sam będę mógł komuś pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Po co Ci dwa konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ublizzard Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ups, nie przeczytałem dokładnie regulaminu i nie przywitałem się. Myślałem, że coś źle się zarejestrowało, więc założyłem drugie :/ Poproszę o usunięcie tego drugiego (blizzard), jest wynikiem pomyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Usunąłem tamto konto. Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi