sajgon Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Cześć Wam, jako nowy użytkownik tego forum kłaniam się wszystkim konstruktorom tych niesamowitych latających wynalazków. Kilka słów o mnie: Mieszkam w Gdańsku modelarstwem interesowałem się już jako kilkunasto letni chłopak, sklejałem jakieś modele z balsy, rzutki, ale wtedy chyba zabrakło motywacji jak i kogoś kto by te zainteresowania pociągnął i ukierunkował. Dziś po wielu latach wracam do latania, dokładnie rok temu przeglądając youtubazobaczyłem jakiś film gdzie latają samolotami FPV i wtedy się zaczęło... nie przespane noce spędzone na czytaniu forum, kompletowanie sprzętu, rozbijanie co kolejnych modeli Mam nadzieje że moja obecność na tym forum będzie wartością dodaną a dzieląc się z Wami moimi projektami będę mógł je udoskonalać dokładając jednocześnie swoje 3 grosze do propagowania modelarstwa jak i swojego samodoskonalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32311-dlaczego-nie-moge-pisac-postow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi