Wojtass_nt Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No parcie na latanie jest ogromne. Dzisiaj byłem sobie na lotnisku i generalnie rzecz mówiąc w powietrzu już czuć, że coś się święci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jeszcze parę godzin w pracy i w drogę do NT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No i po zawodach. Łącznie było 32 zawodników. 25 w ciężkiej kategorii i 10 w lekkiej. Wyniki: Zdjęcia: http://foto.podhale24.pl/galeria-6687 http://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/23917/I_Nowotarskie_Zawody_Modeli_Makiet_Szybowcow_RC_Wsrod_triumfatorow_Jakub_Swist_zdjecia.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoFlo Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Także tutaj pozwilę sobie, w imieniu Kolegów (KMLiK "Avia" Tarnów) i własnym, pogratulować Organizatorom tak udanej, kapitalnej imprezy. Była świetna zabawa, gorycz porażki i strat, adrenalina rywalizacji (choć każdy powtarzał, że to tylko zabawa), jednym słowem wszystko co napędza w nas tę pasję. Dziękuję, życzę następnych tak udanych imprez i do zobaczenia niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Arek, moge poprosić trzecią fotkę w dużej rozdziałce na meila? nokerman(małpa)tlen.pl Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nie czuję się winny (chociaż i tak próbowałem użyć swojej polisy na pokrycie kosztów- jednak na marne bo nie jestem sprawcą w rozumieniu ubezpieczyciela) za zaistniałą sytuację z kanałami gdyż już na rozpoczęciu było pytanie o to kto ma inną częstotliwość niż 2.4. W związku z tym, że "dogadaliśmy" się, że wszystko jest w porządku to nie zbieraliśmy nadajników. Dla ubezpieczenia było jeszcze 3 razy powtarzane aby wpisać się na listę ze swoimi kanałami i częstotliwością. Pech albo olanie sprawy chciało, że Słowak kompletnie nie przejął się tematem i strącił Jurka na podejściu. Co mieliśmy w takim wypadku zrobić? Ukamienować czy rzucić na pożarcie lwom? Gdybyśmy kompletnie olali sprawę częstotliwości (jako organizatorzy) to można by powiedzieć, że to nasza wina ale kroki były podjęte. Gdyby w zawodach brali udział sami Polacy to Jurek dostał by kasę z polisy sprawcy. W tym wypadku jest to bardzo skomplikowane. Nauczka jest bo w przypadku następnych zawodów udział będą mogli brać tylko Polacy. Na 40mhz Jurka machnąłem ręką bo był jedyny z tych co podnieśli rękę z taką częstotliwością. Łatwo się ocenia takie sytuacje jeśli nigdy nie było się w niej samemu. A co do tego ostatniego- chyba zbyt poważnie do wszystkiego podchodzisz. Może by tak polatać coś modelem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jeśli kolega Marek C chce oceniać zaistniałą sytuację, to powinien najpierw pokazać twarz. Bo tak trochę głupio cwaniakować jako "NIKT". Dane w profilu też nie za bardzo więc jeśli one nie zostaną uaktualnione to proponuję nie wdawać się w zbędne dyskusje bo wyjdzie z tego znowu niepotrzebna nikomu jadka. Pomijam to, czy ma rację czy też nie. Nie o to chodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Nadajniki nie zostały zdeponowane ponieważ na odprawie było powiedziane. Ze trzeba się wpisać na listę z kanałami. NA to zaraz odzew my się miedzy sobą dogadamy. Co do wypłacenia ubezpieczenia od kolegi S,Andogi na pewno jest to do zrobienia bo żyjemy w otwartej Europie. Co do klei miał to być taki weselszy akcent na zaistniałą sytuację. Ale jak to bywa na każdej z imprez(wszystkim nie dogodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ja dobrze wiem, że Marek C to ten Marek co mnie chciał "lać" dźwigarem węglowym w niedzielny poranek :]. Ma prawo mieć swoje zdanie ale całe szczęście nie wszyscy tak myślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Kilka ujęć z drugiego dnia zawodów http://youtu.be/89mFwUzfBbk pozdrawiam, super pogody i miłego latania życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Forum jest po to żeby każdy mógł wypowiadać swoje spostrzeżenia . Jeśli Nowy Targ chce zbierać tylko same pochlebne recenzje , to załóżcie kółko wzajemnej odoracji. Myślę, że nikt się nie czepia treści, tak pozytywnej jak i krytycznej. Tak jak pisałeś, jest to forum i każdy ma prawo wypowiedzi. Jednak jeżeli rozmowa ma być poważna to dlaczego się ukrywasz i nie identyfikujesz swojej zacnej (z całym szacunkiem) osoby. Jakoś my nie mamy ku temu oporów. Część ludzi się zna z widzenia ale tylko nieliczni. Część osób, nie wiadomo z jakiej przyczyny nie ma odwagi spojrzeć innym awatar w awatar. Być może i ja się w tej chwili czepiam. Może to co piszę nie jest najistotniejsze. Ale na tym polega komunikacja między ludźmi. To tyle mojej wypowiedzi w tym temacie. Nie chcę nikogo urazić. Zwracam tylko uwagę na podstawowe zasady wzajemnej komunikacji i poszanowania rozmówcy. Więcej odwagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi