mariusz stasin Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam wszystkich Mam mały problem Jak podłączyć zasilanie w tym odbiorniku Plus od strony kwarcu, czy odwrotnie??? Tak jak na tej grafice??? Z góry dziękuje za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 W gnieździe gdzie podpisane masz Batt. masz tylko 2 piny. Więc podłącz np przez przedłużacz do serw tak by piny wchodziły w miejsce gdzie masz kolory czerwony i czarny (+ i -) musisz mieć jeszcze kwarc z częstotliwością taką na jakiej działa nadajnik i z takim samym kanałem jak kwarc w nadajniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Plus (czerwony) jest zawsze na środkowej nóżce, sygnał (biały) od strony z wycięciem a minus (czarny) po prawej - wg zdjecia. Dzięki takiemu ułożeniu nawet jak ktoś obróci niechcący wtyczkę o 180 stopni nie spali odbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dziękuje za odpowiedzi :D A kwarce mam orginalne i wszystko poprawnie działa po podłączeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 No to jak działa to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi