Yosephtbg Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam wszystkich po dość długiej przerwie Przymierzam się do kupna modelu najlepiej funfly jednak nadający się pod mój "silnik" UWAGA NIE ŚMIAĆ SIĘ : osmax 40 LA , no po prostu leży odłogiem i aż mi tak głupio, niestety nie mam czasu samemu robić modelu od zera:(. W związku z powyższym chciałbym poznać opinie posiadaczy tego modelu, co o nim sądzicie, jakie wrażenia z lotów, jakie wykonanie itp. ogólnie polecacie ten zakup czy raczej nie?? EDIT: zapomniałem podać link dazzler.40 Z góry dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zestawu do skladania nie widzialem, ale ARFa tak. Musisz wziac pod uwage to, ze model jest w jednym kawalku. ARF po wyladowaniu w trawie z lekkim cyrklem nie wytrzymal i nie przezyl tego- wymagala sporej odbudowy skrzydla i budowy nowego kadluba. Model lata jak typowy akrobat. Na zylete ciezko sie nim lata. Dosc szybki przy beczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosephtbg Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 hmmm dzięki za odpowiedź, pomyślałem i zmieniłem nieco zakres cenowy.... zdecydowałem się na Katanę by Artex Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jeżeli interesuje Cię model ARF, to dzisiaj widziałem na Allegro prawie gotową Katanę z Artexu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbr1 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 zobacz to : :arrow: http://www.allegro.pl/item283202888_cap_232_silnik_dwa_tlumiki_serwa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosephtbg Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 witam Katana już jest u mnie, dopiero teraz przeczytałem te dwie przedstawione oferty, mimo to jednak nie żałuję, po tym jak czytałem dużo dobrego o składaniu kitów by artex sam chcę tego doświadczyć szykuje się niezła zabawa:P Pozdrawiam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.