lemonka2 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam mam na imie Robert,silniki Cox to to na czym prawie sie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witaj Robercie, a już myślałem, że trafiła do nas dziewczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Pomyślałem dokładnie tak samo. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 awatary się kłaniają Witam na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam kolejnego imiennika :jupi: . Życzę owocnego uczestnictwa na Forum i dobrej zabawy przy modelowaniu :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Czesc Robercie -"poskramiaczu" Coxow.... ;D Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witaj Robercie, faktycznie Coxy to znasz dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin172 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witaj na forum Robercie. Swoją drogą to szkoda ze nie ma na forum kobiet :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witaj maniaku coxów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.