Maciek M Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Chciałem pochwalić się moim nowym modelem jakim jest zlin z 50l z cyberfly (to mój pierwszy temat na forum więc bądzcie dla mnie wyrozumiali) rozp.900mm dł.650mm waga.470gr można lżej ale wypakowałem go węglem silnik emax gf 2215/15 4 serwa tower pro sg 92 r regulator tower pro mag 8 25 a pakiet 1300mah 25c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Gdzie masz regulator? Zrobiłeś mu jakieś przewietrzanie, żeby się nie zagotował? Gdzie masz dokładnie dźwigienki na sterach? Bo wydaje mi się, że zbyt daleko od ich osi obrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 z całym szacunkiem ale zlina 50 to to wogóle nie przypomina. gdzie harakterystyczne przejscie skrzydła w kadłób, od kiedy zlin 50 ma takie kwadratowe stateczniki o masce nie wspomnę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jedynie tego trójkącika, przejścia skrzydło-kadłub nie widzę w modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek M Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tego przejścia w skrzydło jeszcze nie zrobiłem ale w najbliższym czasie je zrobie maska jest zaorąglona tylko na zdięciu tego niewidać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Robert popatrz na stery wysokości: jak by nie patrzeć orginał ma bardziej zbieżne i zaokrąglone na końcach. maska też nie ten teges. Ale OK to nie makieta tylko coś zlinopodobnego ale faktu nie zmienia że ten statecznik to można trochę poprawić i te trójkątne przejscie skrzydła w kadłób tez można dorobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek M Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Statecznik już poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 no jeszcze nie jest idealny ale już może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Zawsze jest coś co by można poprawić, dlatego to jest takie fajne, to modelarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek M Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Gdzie masz dokładnie dźwigienki na sterach? Bo wydaje mi się, że zbyt daleko od ich osi obrotu. Dzwigienki na sterach nie są za daleko. Jeszcze troszkę poprawiłem ster wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi