wojcio69 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Im człek starszy tym bardziej szalony. Co gorsze, dopadło to również mnie. Najpierw był plan wyremontowanie Minimoa, pozbycia się reszty latadeł i na wiosnę zakupić Falcon'a od Kwarcińskiego. Potem Gwiazdor przytaszczył Hurricane'a ESA Potem wymacałem w necie Telemetry Box A dziasiaj odebrało mi resztkę rozumu i stałem się posiadaczem tego modelu Co mnie tknęło - nie wiem. To był taki głos wewnętrzny, mówił kup i... kupiłem Co z tego wyjdzie :roll: bladego pojęcia nie mam. Do tego jeszczez ten kolor - ŻÓŁTY - Jakby innych ładniejszych nie było :? Trochę więcej można dowiedzieć się o tym modeluTUTAJ (trzeba kliknąć ten okrągły, przeszklony budynek i wybrać w dolnym, lewym rogu biały model) Docelowo silnik Turnigy SK 3542 600W 1000kV, łopatki 12x6, regulator Turnigy Plush 60A, pakiet 3S (pojemność dostosowane do wyważenia) serwa Tower Pro MG-16R. EDIT: Czy ktoś już tym latał? Może jakieś cenne uwagi przed składaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Kurde... bardzo gustowne skrzydełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.a Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 nie jestem pewien czy zmieścisz tam silnik35xx , moim zdaniem bardziej by pasował jakiś inrunner 28xx, mniejsze smigło ~ 6-8" no i jako pchający, szkoda tego ładnego dzioba kroić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Się będzie go miało w domu to się sprawdzi czy wejdzie czy nie Adam a wręgę silnikową on ma czy będę musiał se zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.a Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Się będzie go miało w domu to się sprawdzi czy wejdzie czy nie Adam a wręgę silnikową on ma czy będę musiał se zrobić Nie ma, ale mam chyba jakieś wręgi laminatowe coś około 30-32mm to mogę dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jak masz na zbyciu to dorzuć, zawsze to mniej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalix Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 przepraszam, ale jak zobaczyłem temat, to miałem nadzieję, że to będzie model X-wing'a ze Star wars:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Wojtek, masz już go w domu? Też kiedyś miałem zanabyć, ale się wachałem.... PS To odgrzałem kotleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dla ciekawych jak lata podobny Eagle to proszę dzisiejsze latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi