radek872 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 http://www.su27.de/seite2.htm NO COMENT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jedyne co moge napisac to: JAK MAM OTWORZYC FILM ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Znamy, Radku, znamy! Już wystarczająco dużo "achów" i "ochów" z tego powodu było tu na forum wygłoszone. Nie żebym sie czepiał, ale Twój link jest niestety niepodważalnym dowodem na to, jak wielką trudność prawie każdemu naszemu nowemu Koledze-forumowiczowi sprawia kwestia przewertowania historycznych już wpisów i tematów. A później słyszymy, że regulamin zbyt ostry, klasyfikacje tematów zbyt poszatkowane, itd, itp... Ale to jak zwykle już tak: sobie, a muzom..., a kolejny nowy Kolega znowu nas czymś "zaskoczy". :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Niesamowite. Oglądając tę stronę ma się wrażenie, że ogląda się budowę prawdziwego samolotu. Naprawdę niesamowite :!: Ja również pierwszy raz widziałem tę stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 :cry: ... n/c... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Jedynie co moze porazac to wielkosc modelu. Poza tym nie widze w budowie nic niesamowitego, konstrukcja raczej niezbyt wysublimowana technologicznie. No ale jak ktos lubi duze he he he.... Mnie bardziej zachwycaja malenstwa bogate w detale. Wiecie moze gdyby to byl samolot Bleriota.. ale to... Hmm baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Mnie bardziej zachwycaja malenstwa bogate w detale. Chyba nie przeglądnąłeś strony do końca . . . Przecież tam są wszystkie szczegóły oddane, na każdy jest zrobiona osobna forma itp itd. Kolejne co wzbudza uwagę i podziw to, to że ten model jest budowany o ile się nie mylę 5 lat i nie wiem czy już ale miesiąc temu jeszcze był nie oblatany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Doszedlem do konca -do 80 strony ...wspaniale !!! :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja tez doszedlem do konca, zwracam honor i bije sie w piers.... Nie zapowiadalo sie tak dobrze.. Baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil15 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 jacie gratulacjie z budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil15 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 on bedzie mogł latac??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 on bedzie mogł latac??????? Pytanie chyba nie ma miejscu . . . czemu miałby nie latać? Wątpię by ktoś budował takiego potwora by sobie go powiesić pod sufitem . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoorr Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Na ostatniej stronie jest film do ściągnięcia z oblotów i trochę pechowego lądowania. Podwozie do końca się nie zachowało tak jak miało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 ....Pełen respekt dla gościa :faja: kawał duuuzy niesłej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja powiem, współczułbym gdyby to nie poleciało lub nastąpiła by większa awaria i uszkodzenie takiej roboty, bo to by mogło dobić kolesia :| Istnieją zapaleńcy :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Widać jak syn gościowi rośnie. Nie wielu jest takich zapaleńców. Oglądałem to ze 2 lata temu, ale model był jeszcze w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Przy takiej skali warto się chyba zastanowić, czy nie lepiej by było zrobić pełnowymiarowy egzemplarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Tylko zostaje pytanie co z zasięgiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Tylko zostaje pytanie co z zasięgiem. Wsiadasz do środka z nadajnikiem i w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ewentualnie można lecieć drugim samolotem z nadajnikiem ale to już wersja dla bogaczy. nie każdego stać na dwa samoloty w skali 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.