Pablo83 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Witak Pochwalę się moim malutkim RWD 5. Model wykonałem ze styropianowego pudełka po żywności. Materiał to właściwie coś bardziej zbliżonego do bardzo cienkiego i zbitego depronu. Samolocik jest zrobiony z pomniejszonych planów znanego wszystkim RWD 5 Skazo. Modelik jest 2 kanałowy sterowany na podczerwień (bebechy z helikopterka). Ster kierunku poruszany jest za pomocą cewki. Całość waży 12 gramów. Rozpiętość skrzydeł 26cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Masz filmik z latania wkoło żyrandola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo83 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Masz filmik z latania wkoło żyrandola? Jeszcze nie, mam za mało miejsca żeby się zmieścił Puki co latał tylko na długość pokoju i lądował na kanapie Jak tylko znajdę miejsce na poważniejszy oblot to coś wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ciekawe! Ten pionowy statecznik.... mam wrażenie że zaraz podpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo83 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Trzyma się tylko na cewce i to dlatego Mam problem z oblotem z prawdziwego zdarzenia. Wszędzie gdzie próbowałem brakuje miejsca żeby wykręcić. Po prostej lata prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ciekawe jak by nim wywijało na podwórku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam, byłby ktoś w stanie zaprezętować co i jak z cewką do poruszania sterów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam, byłby ktoś w stanie zaprezętować co i jak z cewką do poruszania sterów? Ja się męczyłem i nie dałem rady, mogłem kupić za 20zł ale dla mnie za drogo http://pfmrc.eu/index.php?/topic/26497-p-micro-servo-magnetyczne/page__fromsearch__1 http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=185270 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi