Skocz do zawartości

marcel_Kaszëbë kto u niego coś kupił ostatnio?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 9.02.2013 o 19:35, bzik4 napisał:

Idac na policję warto mieć wydrukowaną korespondencję z Panem "D". Jak również ten temat.

Zgromadziłem całość dokumentacji, całą korespondencję między nami, wyciąg z rejestru mojego konta, ofertę jaką zamieścił Marcel, nawet Czarek podał mi adres, gdyby potrzebny był świadek, który znalazł się w podobnej sytuacji. Myślę, że dam radę. Na marginesie całej sprawy, jestem wściekły, nie tyle z powodu pieniędzy, ile faktu obecności na portalu społecznościowym ludzi zajmujących się modelarstwem, człowieka niesolidnego, lekceważącego Kolegów. Środowisko modelarzy to ludzie pomagający sobie nawzajem, ludzie życzliwi, bezinteresowni. Chciałbym, żeby tak zostało i dlatego sprawę doprowadzę do końca.

• Lubię to 1
Opublikowano

Może to nie istotne ale 30.01.2013r pisałem do niego w sprawie tego KILLERA. Odpisał mi tego samego dnia. Ufff dobrze że nie kupiłem.

Opublikowano

obiecana kasa nie wpłynęła dziś na konto, za apkę dx7 za którą zapłaciłem, chyba byłem naiwny i za wcześnie przepraszałem go na forum...

czekam do jutra i zgłaszam sprawę pojutrze na policję..

a wydałem na tę apkę prawie ostatnie pieniądze :-( :-( :-(, k...mać

Czarek

Opublikowano
  W dniu 11.02.2013 o 21:32, Warhawk napisał:

Może to nie istotne ale 30.01.2013r pisałem do niego w sprawie tego KILLERA. Odpisał mi tego samego dnia. Ufff dobrze że nie kupiłem.

Póki co, obiecał oddać pieniądze. Miały wpłynąć wczoraj, najpóźniej dzisiaj. Wstrzymaliśmy się z zawiadomieniem Policji. Zobaczymy co będzie dalej, ale sprawa jest irytująca.

Krzysztof

Gość Patryk Kukliński
Opublikowano

Witam nie wiem czy to ważne , ale napisałem do marcel_Kaszëbë w sprawie aparatury spektrum dx7 czy jest nadal w sprzedaży uzytkownik odpisał po 2 dniach pisząc że nadal jest w ofercie .

Gość Patryk Kukliński
Opublikowano

Zdobyłem jego nr. telefonu jak by ktoś potrzebował to podam .

Gość a7498787
Opublikowano

Pewnie za jakiś czas zwróci wam wszystkim pieniądze, ale wcześniej nimi trochę poobraca traktując je jako bezprocentową pożyczkę.

W końcu mamy kryzys :D

Opublikowano
  W dniu 13.02.2013 o 11:58, robertus napisał:

Jak zablokujemy mu konto to jak się będziecie kontaktować, tak przynajmniej PW i mail masz.

Ja już z nim zakończyłem korespondencję, teraz będziemy rozmawiac listami poleconymi z poświadczeniem doręczennia.

Miejmy nadzieję że wszyscy użytkownicy zagladają do HP i wiedzą o sprawie i nie przybedzie nam na forum osób poszkodowanych.

Zwróci na pewno, a czy bezkarnie sobie nimi poobraca to nie był bym taki pewny. Zwrócenie pieniedzy nic tu nie wnosi, czyn został popełniony.

Opublikowano
  W dniu 13.02.2013 o 11:58, robertus napisał:

Jak zablokujemy mu konto to jak się będziecie kontaktować, tak przynajmniej PW i mail masz.

Ten kontakt to raczej monolog poszkodowanego. Taka rozmowa z drzewem.

Opublikowano

Ogłoszenia nie ma, więc raczej nie oszuka kolejnych, zobaczymy co będzie dalej, logowania jakieś były więc raczej żyje.

Opublikowano
  W dniu 13.02.2013 o 15:53, qpa napisał:

Ogłoszenia nie ma, więc raczej nie oszuka kolejnych, zobaczymy co będzie dalej, logowania jakieś były więc raczej żyje.

Dziękuję Kuba, resztę będziemy załatwiać poza forum, po co o naszych ruchach uprzedzać delikwenta. Jak skończymy z nim, damy znać Administracji Forum, wtedy podejmiecie stosowne działania.

Pozdrawiam Krzysiek

Opublikowano
  W dniu 13.02.2013 o 15:53, qpa napisał:

A czy inni użytkownicy nie piszą w dziale giełda ogłoszeń typu "kupię"???

No proszę was, pomyślcie trochę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.