Sertyni Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam. Chciałbym zadać małe pytanie. Mianowicie zapomniałem jak się podłączało serwa, regulator itd. do odbiornika... Mógłby mi ktoś przypomnieć jak to się robiło? Może najłatwiej byłoby wyjaśnic w którą stronę powinny iśc te złote styki-w górę czy w dół. Mój odbiornik to Hk-8X v2. Dziękuje i pozdrawiam. Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 No faktycznie, zapomniałeś też jak się szuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOSNA_NS Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 może ten adres Ci pomoże http://www.modelarz.one.pl/porady-modelarskie/przedszkole-rc/jak-zaczac-latac-modelami-rc-cz03/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Może to Ci coś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sertyni Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 robertus szukalem, bez skutku. (Zaraz poleca komentarze ze nie umiem szukac...) Wielkie dzieki do was Sosno i Wojtku za pomoc Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOSNA_NS Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 oj tam oj tam nie łam sie chłopie....a z szukaniem bywa różnie , raz znajdziesz za pierwszym razem a innym kopiesz, kopiesz i sie dokopac nie możesz do tego co chcesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi