szpachla Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Slepy jestes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Fakt, jak się przyjrzeć uważniej, to nawet brzozę widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja może jestem ślepy, ale kolega szpachla na tyle bystry by ocenić w czym i pewnie nawet w jakiej wersji programu to zbajerowano ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Slepy jestes. Ty szpachla jak masz jakieś problemy ze sobą to idź na inne forum i nie ubliżaj innym. Każdy w tym temacie jest do siebie miło nastawiony i wszyscy się z tego smiejemy, ale zawsze pokarze się ktoś taki jak ty, bez poczucia humoru i jakiegoś choćby małego dystansu. Współczuje twojej kobiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Tematy w których nie ma wycieczek personalnych polaczków względem innych można policzyć na palcach. Smutny to fakt że takich jak np. szpachelka jest wielu. Nie wiem o co tu chodzi, może w życiu się nie układa i w ten sposób niektórzy próbują zaistnieć próbując udowodnić sobie że są kimś, a tak naprawdę robią z siebie buraków szukających zaczepki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi