marcin172 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Oto zdjęcie modelu po wczorajszych lotach przy dosyć dużym wietrze. Przy podejściu do lądowania zawiał mocniej wiatr i model przywalił w ziemię. Narazie czeka na naprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 nie jest aż tak źle mogło być gorzej ps fajne kółka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 nie jest aż tak źle mogło być gorzej ps fajne kapcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 nie jest aż tak źle mogło być gorzej ps fajne panele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 ale zabawne ciągle się ze mnie śmieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Koła te można kupić tu http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=171_204&products_id=1915 wiem bo sam kupowałem te koła. Byłem widziałem i nie pochwalam tego co zrobił marcin172, to była totalna głupota. Ale wszystko da się naprawić. W tym samym czasie ja próbowałem oblatać wicherka. No i skończyło się tak.(proszę bez komentarza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Właśnie odbudowałem identycznie rozwalonego spaliniaka. Przy Twoim max .1,5 godziny i gotowy do lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin172 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Przynajmniej zdobyłem trochę doświadczenia w lotach z silnym wiatrem Narazie model poleży trochę taki rozwalony :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.