grisha807 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam nazywam sie Grzesiek od dwoch lat modelarstwo dołaczam do moich zainteresowan i hobby interesuja mnie łodzie i obiekty latające mam nadzieje ze pomozecie mi w moich zmaganiach ja rowniez jezeli bede mogł to pomoge Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Wpisz miejscowość w profil i imię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha807 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 chetnie bym to zrobił lecz nie mogę nie wiem dlaczego .jestem zalogowany a wyskakuje mi wiadomosc ze nie mam uprawnien do ogladania profili można coś z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha807 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Wpisz miejscowość w profil i imię. witam mam problem z pisaniem na forum i tworzeniem nowych tematów nic praktycznie nie moge zrobic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi