noker Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dziękuję za oppinie, wziąłem HK-O1O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Panowie, dysponuje następującym urządzeniem HobbyKing PO WattMeter. Mam cztery kable IN i OUT. Jeżeli chce zmierzyć ciąg silnika to jaki powinien być kierunek ? IN po stronie akumulatora a OUT po stronie regulatora ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Panowie, dysponuje następującym urządzeniem HobbyKing PO WattMeter. Mam cztery kable IN i OUT. Jeżeli chce zmierzyć ciąg silnika to jaki powinien być kierunek ? IN po stronie akumulatora a OUT po stronie regulatora ? Pozdrawiam Kierunek podłączenia tak jak piszesz, ale ciągu to raczej wattmeterem nie zmierzysz. Zmierzysz jedynie pobieraną energię z akumulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Chodziło mi o pobór mocy ile A pobiera silnik na danym śmigle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi