Czesław Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Pragnę przedstawic mój mdel w skali 1:4 już oblatany w 2012r oto kilka migawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 No Czesławie! Teraz Ciebie widać na tym forum,masz piękny awatar,wiadomo jak wyglądasz ile masz lat i gdzie mieszkasz. No i w końcu zacząłeś zamieszczać na tym forum to co zbudowałeś,ale myślę że na tym nie koniec,masz piękny model RWD9 i dużo zdjęć,więc załóż nowy temat,ale w makietach polskiej konstrukcji. To RWD 5 może ktoś z modelatorów przeniesie do działu polskie konstrukcji,gdyż ja nie mam uprawnień,chociaż jestem modelatorem. Czesławie myślę że na tym nie będzie koniec,gdyż teraz jak wnuczka Cię przeszkoliła jak otwierać nowe tematy i zamieszczać zdjęcia,to puidziesz dalej do przodu. Czekam na założenie nowego tematu w makietach gigantach,gdyż dopiero zacząłeś budowę Yaka 12 M i będzie to piękna makieta. Taka relacja z budowy Yaka od podstaw przyda się wielu modelarzom,którzy będą chcieli w przyszłości zbudować ten model,no i ja na następną zimę jak już wiesz,też będę chciał coś ulepić, jak jeszcze dopisze zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_fajga Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Witam! A czy ten oblot nie miał czasem miejsca na lotnisku w Inowrocławiu? Na zdjęciu plenerowym widać w tle jakby stację benzynową i drogę do Torunia. Jesli tak, to byłem świadkiem naocznym Model klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Tak Wojtku w Inowrocławiu tylko trochę wczesniej,to co widziałeś to było pózniej ze zmianą silnika na większy, pozdrawiam Czesław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 następne zdjęcie Czesław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Gratulacje wspaniały model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Migawki z budowy Czesław z Kruszwicy pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Następne zdjęcia z budowy RWD5 trochę historji.Na jednym zdjęciu znany modelarz , nieżyjący, ceniony, gumówkarz, kolekaga Henryk Kucharski z Inowrocławia , zwizytą umnie. Pozdrowienia Czesław z Kruszwicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi