Czesław Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Pragnę przedstawic mój mdel w skali 1:4 już oblatany w 2012r oto kilka migawek.
Henryk S. Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 No Czesławie! Teraz Ciebie widać na tym forum,masz piękny awatar,wiadomo jak wyglądasz ile masz lat i gdzie mieszkasz. No i w końcu zacząłeś zamieszczać na tym forum to co zbudowałeś,ale myślę że na tym nie koniec,masz piękny model RWD9 i dużo zdjęć,więc załóż nowy temat,ale w makietach polskiej konstrukcji. To RWD 5 może ktoś z modelatorów przeniesie do działu polskie konstrukcji,gdyż ja nie mam uprawnień,chociaż jestem modelatorem. Czesławie myślę że na tym nie będzie koniec,gdyż teraz jak wnuczka Cię przeszkoliła jak otwierać nowe tematy i zamieszczać zdjęcia,to puidziesz dalej do przodu. Czekam na założenie nowego tematu w makietach gigantach,gdyż dopiero zacząłeś budowę Yaka 12 M i będzie to piękna makieta. Taka relacja z budowy Yaka od podstaw przyda się wielu modelarzom,którzy będą chcieli w przyszłości zbudować ten model,no i ja na następną zimę jak już wiesz,też będę chciał coś ulepić, jak jeszcze dopisze zdrowie.
wojtek_fajga Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Witam! A czy ten oblot nie miał czasem miejsca na lotnisku w Inowrocławiu? Na zdjęciu plenerowym widać w tle jakby stację benzynową i drogę do Torunia. Jesli tak, to byłem świadkiem naocznym Model klasa!
Czesław Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 Tak Wojtku w Inowrocławiu tylko trochę wczesniej,to co widziałeś to było pózniej ze zmianą silnika na większy, pozdrawiam Czesław.
Czesław Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Migawki z budowy Czesław z Kruszwicy pozdrawiam.
Czesław Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 Następne zdjęcia z budowy RWD5 trochę historji.Na jednym zdjęciu znany modelarz , nieżyjący, ceniony, gumówkarz, kolekaga Henryk Kucharski z Inowrocławia , zwizytą umnie. Pozdrowienia Czesław z Kruszwicy.
Rekomendowane odpowiedzi