idfx Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witam ! Wiem, ze to nie to forum, ale nigdzie nie moge uzyskac odpowiedzi. Staram sie udostepnic internet z modemu USB (21 Mb) na ethernet pod windows 8. Utknalem konkretnie, do tej pory robilem to pod XPkiem i bylo ok, teraz wciaz dostaje komunikat o bledzie 1061.... Bede bardzo wdzieczny jesli ktos moze pomoc Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 A nie 10061? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Poniżej link - może jest knflikt wersji systemu i sterowników 64/32 bit. http://social.technet.microsoft.com/Forums/eu/winservergen/thread/bc589994-f12c-415d-a01d-a730356a1de5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dziekuje, poczytam i probuje co sie da. Najbardziej mnie wkurza, ze laptop prosto ze sklepu, nic nie kombinowalem, jedyne co zainstalowalem to Skype i juz problemy na dzien dobry ... przepraszam za brak polskiej czcionki, zmiana tego graniczy dla mnie w tej chwili z cudem ..Wydaje mi sie, ze blad moze miec jakis zwiazek z prawami administratora itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi