fotomichal Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dzięki wielkie za odpowiedzi na moje pytania Jutro wybiorę się na zakupy... Efekty waszych porad i moich zdolności manualnych przedstawię w temacie o Lil Pripperze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja drukuje plany, wycinam około centymetra od krawędzi i przyklejam je do depronu zwykłym szkolnym klejem w sztyfcie. Czekam około 5 min i wycinam po liniach. Dość dobrze się to sprawdziło w moim przypadku a do klejenia używam polimerowego dragona Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Byłem dziś w OBI oraz w Castoramie w poszukiwaniu depronu 6mm i 3mm... Ku mojemu zaskoczeniu w jednym jak i drugim sklepie mają tylko 5mm i 3mm pianki. Pan w Castoramie powiedział, że nie produkują podkładów o grubości 6mm... Także będzie trochę cieniej niż przewiduje autor planów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o rowkowany depron, to chyba nigdzie nie da się znaleźć 6mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wczoraj w castoramie kupiłem podkład pod panele 6 mm ładnego koloru, jasno niebieski. był w ofercie również 5, 3 i 2 mm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Sprzedają 6 i 3 mm w sieci KOMFORT, to sklepy z dywanami i wykładzinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinG Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Faktycznie, ten z Castoramy to 5mm. Mój błąd. Plany Miga-25 też były pod depron 6mm. Budowa z 5mm nie sprawiła kłopotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Faktycznie, ten z Castoramy to 5mm. Mój błąd. a już myślałem, że Pan z Castoramy kit mi wciskał o nieprodukcji podkładów 6mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 BTW. W Casto pojawiła się marka podkładów "Cezar", o ładnym, jasnoniebieskim kolorku. Tańsze od Arbitrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi