ertman_176 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Podobno dla chcącego - nic trudnego! Pawełku, już dzisiaj powinieneś zacząć szukać planów i na poważnie zacząć sie przymierzać do zbudowania samemu czegoś takiego. To przecież nie święci ulepili, tylko ktoś sprytny zaprojektował i zbudował. A z tego co wiem, jest to też do kupienia w zestawie i samodzielnego montażu. Tak więc wszystko przed Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Nie miałem pojęcia, że takie maleństwo może tak sprawnie latać. Toż to ma chyba z 5m rozpiętości :shock: Taki latający maluch 126p, ale o dużych możliwościach. Ciekawe, czy to jest bezpieczne :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 No, Hubert, blisko Rozpiętość 4,90 m Długość 3,90 m Powierzchnia 3,10 m2 2 x 15KM Prędkość (chyba przelotowa) 200 km/h z zużyciem paliwa 10l/h http://f.pmay.free.fr/cricri.html Jest też odrzutowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Nie dosyć, że nowsza wersja, od tej już mi wcześniej znanej, to jeszcze na dodatek, jakie nawiazanie do naszej historii- tej najnowszej. Spójrzcie ne rejestrację... To co Pawle? Kiedy zaczynasz budowę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Najpierw zbudowałbym chyba taki model i obciążył swoim skromnym ciezarem ... Niewiem Narazie musze sie zająć maturą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Mature sobie olej - dostaniesz od Giertycha...:] A tak btw to co zdajesz i na co sie wybierasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Polski i angol podstawowy Gegra+wos+moze historia rozszerzony ... Próbne zaliczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.