MareX Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Podobno dla chcącego - nic trudnego! Pawełku, już dzisiaj powinieneś zacząć szukać planów i na poważnie zacząć sie przymierzać do zbudowania samemu czegoś takiego. To przecież nie święci ulepili, tylko ktoś sprytny zaprojektował i zbudował. A z tego co wiem, jest to też do kupienia w zestawie i samodzielnego montażu. Tak więc wszystko przed Tobą.
hubert_tata Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Nie miałem pojęcia, że takie maleństwo może tak sprawnie latać. Toż to ma chyba z 5m rozpiętości :shock: Taki latający maluch 126p, ale o dużych możliwościach. Ciekawe, czy to jest bezpieczne :roll:
MiQ27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 No, Hubert, blisko Rozpiętość 4,90 m Długość 3,90 m Powierzchnia 3,10 m2 2 x 15KM Prędkość (chyba przelotowa) 200 km/h z zużyciem paliwa 10l/h http://f.pmay.free.fr/cricri.html Jest też odrzutowiec
MareX Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Nie dosyć, że nowsza wersja, od tej już mi wcześniej znanej, to jeszcze na dodatek, jakie nawiazanie do naszej historii- tej najnowszej. Spójrzcie ne rejestrację... To co Pawle? Kiedy zaczynasz budowę?
ertman_176 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Najpierw zbudowałbym chyba taki model i obciążył swoim skromnym ciezarem ... Niewiem Narazie musze sie zająć maturą ...
alchemique Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Mature sobie olej - dostaniesz od Giertycha...:] A tak btw to co zdajesz i na co sie wybierasz ?
ertman_176 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Polski i angol podstawowy Gegra+wos+moze historia rozszerzony ... Próbne zaliczyłem
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.