Patryk Sokol Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2008 Mam pytanie czy udało się może ulotnić model? Ile waży?Pytam bo dostałem od "Mikołaja" z tej serii P-40 Warhawk (rozp. 41,9 cm) i chciałbym go zrobić RC EP. Zastanawiam się przy jakim max. obciążeniu płata model będzie jeszcze znośnie latał. Nie... Brakuje mi regla, a bez tego nie mam co się zabierać za oklejanie... Lotki napędzam jednym serwem, gdzieś to zresztą już pisałem.
michcio88 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 gdzieś to zresztą już pisałem. o przepraszam przeoczylem a rzucilbys jakism zdjeciem tego mechanizmu ?
michcio88 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Opublikowano 11 Stycznia 2008 I jak ida pracce nad modelem ? Jestem ciekaw efektow pracy
Wieczu Opublikowano 11 Stycznia 2008 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Michcio88 jest cos takiego jak edytuj, zle to wyglada jak piszemy post pod postem. A tak w ogóle przydalby sie avatar. Pozdrawiam
Patryk Sokol Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Wreszcie doczekałem się regla do Spitfire'a Teraz już powinny pracy ruszyć dalej :-) I przy okazji zapytam: Jak nawinąć silnik pod pakiet 2s? Max pobór prądu to 2,5A.
TEQ Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 A może kupisz silnik zamiast przerabiać CD ? Np taki http://unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6312 :twisted: :twisted: :twisted: Silniczek ze śmigłem i mocowaniem waży pewnie 10g Tylko tutaj może być problem z wyważeniem :oops:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.