Patryk Sokol Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Mam pytanie czy udało się może ulotnić model? Ile waży?Pytam bo dostałem od "Mikołaja" z tej serii P-40 Warhawk (rozp. 41,9 cm) i chciałbym go zrobić RC EP. Zastanawiam się przy jakim max. obciążeniu płata model będzie jeszcze znośnie latał. Nie... Brakuje mi regla, a bez tego nie mam co się zabierać za oklejanie... Lotki napędzam jednym serwem, gdzieś to zresztą już pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 gdzieś to zresztą już pisałem. o przepraszam przeoczylem a rzucilbys jakism zdjeciem tego mechanizmu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 I jak ida pracce nad modelem ? Jestem ciekaw efektow pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Michcio88 jest cos takiego jak edytuj, zle to wyglada jak piszemy post pod postem. A tak w ogóle przydalby sie avatar. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Wreszcie doczekałem się regla do Spitfire'a Teraz już powinny pracy ruszyć dalej :-) I przy okazji zapytam: Jak nawinąć silnik pod pakiet 2s? Max pobór prądu to 2,5A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A może kupisz silnik zamiast przerabiać CD ? Np taki http://unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6312 :twisted: :twisted: :twisted: Silniczek ze śmigłem i mocowaniem waży pewnie 10g Tylko tutaj może być problem z wyważeniem :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.