Gość matx35 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam wszystkich modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A co z kontem mat12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matx35 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 nie pamiętam hasła i nie mogę go odzyskać to założyłem nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 wysłałem ci PW z danymi do logowania na stare konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat12 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 dzięki za odzyskanie hasła a co z nowym kontem usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Zaraz posprzątam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat12 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 to usunie pan tamte konto i przepraszam ze założyłem nowe konto ale nie wiedziałem jak je odzyskać a teraz wiem jak coś to sie do pana zgłoszę jeszcze raz dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat12 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A może wie pan jaką ładowarkę najlepiej kupić za 150zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 W tej cenie to imax B6 lub podobne. Z zasilaczem będzie 150zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat12 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A czy to prawda że ładowarka imax b6 się szybko psuje i ma zile skonfigurowany balanser Dziękuję za pomoc i dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi