Jano Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jakiś czas temu pytałem o ten model ale nikt nie odpowiedział postanowiłem więc krótko go przedstawić. Wykonanie poprawne, osprzęt w dobrym gatunku. rozpiętość 1720 długość 1740 pow.płata 64 dcm waga kompletnego modelu z silnikiem Enya 120fs 3600g Chciałem kupić Jaka lub Su tej wielkości ale że są to modele występujące masowo na naszych lotniskach postanowiłem kupić tego Groove,a bardzo spodobała mi się grubość profilu.Lubię latające gazety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Widzę,że teraz będziemy ćwiczyć figury F3A. Fajny model tylko coś pogody brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr73 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Cześć Też posiadam ten model. Do napędu użyłem motorka DLE-20. Wykonany jest bardzo solidnie, doczepić się można tylko do odklejających się ozdobników. Lata fajnie, ląduje bezstresowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Jak masz ustawiony sc. czy tak jak podaje instrukcja , 160mm? Bo mój na takim ustawieniu lata bardzo nerwowo.Zmieniłem na 140 mm ale jeszcze nie próbowałem latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr73 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Wyważałem go zgodnie z instrukcją , z lekkim przeważeniem na dziób.Lata poprawnie, do lądowania też ładnie schodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi