Maj0r Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witam kolegów modelarzy! W związu z niedawno rozpoczętym projektem, poszukuję jakicholwie materiałów na temat wyżej wymienionego samolotu. Zdjęcia (byłoby super, gdyby były dostępne jakieś zbliżenia...), opisy, pdf-y, cokolwiek. Wszystko będzie przydatne, a ciężko o jakieś konretne informacje. Mam zamiar zbudować egzemplarz 947, który aktualnie znajduje się w muzeum w Linkoping. Samolot jest budowany wg planów M. Johnasson (z drobnymi poprawkami). 98 cm rozpiętości, napęd elektryczny Axi, 4-5 kanałów, konstrukcja balsowo-sklejkowa. Za każdą pomoc będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Sprawdzę swoje materiały bo wydaje mi się, że coś mam tylko nie wiem teraz czy to D.III E D I T W tej chwili to masz to : http://www.kwmairpl.com.ph/KWDownloadPage.asp?Manual=RC-17SW&Lang=English Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maj0r Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dziękuję bardzo Irku. Co prawda sam model widziałem, ale tego manuala nie przeglądałem. Na pewno będzie przdatny! Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Niestety nie ma wersji D.III tylko D.I i D.II chociaż są zdjęcia też D.III. Jest nawet fotka 947 ale z tego ujęcia nic konkretnego nie uzyskasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maj0r Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tak czy siak jestem bardzo wdzięczny za chęć pomocy z Twojej strony i zwrócenie mojej uwagi na manual. Ja osobiście nie patrzałbym na niego, a jak się okazało zawiera dość przyatne informacje. Raz jeszcze dziękuję! Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi