tomekRC Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 http://www.allegro.pl/item282813518_podklad_pod_panele_i_podlogi_5_5_mm_3_30_m2_.html znalazłem na allegro taki podkład pod panele czy nada sie do budowy modeli ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam712 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nada się,ale lepiej poszukać w sklepach Komfort lub Castoramie gładkich płyt,bez nacięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 a ktoś ma inne zdanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 a ktoś ma inne zdanie ?? Poczytaj Forum!!!! Pewnie 90% modeli tworzonych z depronu jest właśnie wykonywana z takich płyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 U mnie w BricoMarsche 5,5mm 10 sztuk takiego depronu kosztuje bodajże 17zł. Kiedyś był taki fajny zielony w sklepach, ale pozostał tylko ten czarny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 a u nas jest na odwrót niemoge znaleźć czarnego poza rowkowanym a zielonego są 2 rodzaje 6mm i rowkowany 3mm (nadaje się na wyginanie skrzydeł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Najpopularniejszy depron, z którego robionych jest większość modeli to: - 3mm ciemno-zielony rowkowany - 5mm zgniły zielony rowkowany - 6mm jasno-zielony bez rowków I ten depron można kupić w większości sklepów budowlanych np. Obi, Komfort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 wezmę go na wypróbowanie . zobaczę jak sie go wycina profiluje itd . tylko zastanawiam sie czy on ma te prążki z jednej strony czy z dwóch ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Może sprzedawcy zapytaj ?? Skąd mamy to wiedzieć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 http://www.allegro.pl/item280008301_plyta_eko_classen_pod_podlogi_5_5_mm_super_cena.html znalazłem jeszcze coś takiego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 O ile się nie mylę widziałem takie coś w Castoramie, nie jest to depron, i raczej nie nadaje się do budowy modeli, jest to tak jakby jakaś tektura z wiórowana i sklejona, dokładnie nie opisze, ale do modeli raczej odpada-bardzo ciężkie :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Najlepiej wybrać się do sklepu i organoleptycznie ocenić co to za płyta. Na aukcji może to być całkiem innego. Niekoniecznie markety budowlane. U nas w małej mieścinie okazało się że są te płyty we wszystkich dwóch sklepach z materiałami budowlanymi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 u mnie w Szczekocinach nie ma w żadnym ze sklepów budowlanych ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Tomek, troche przesadzasz, z paczka depronu do autobusu wejdziesz. A do Kuelc masz zabi skok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 baxter12, w pewnym stopniu masz racje ale akurat jest tak że nie mam naprawdę kiedy mam tylko soboty i niedziele w sobotę mam treningi w tenisa a w niedziele gdzie będę szukał autobusu ... Zawsze jestem w niedziele w Kielcach ale akurat do końca tego roku nie uda mi sie juz pojechać bo auto mam w naprawie (znaczy tata) i nie ma kiedy !! może przed samymi świętami podjedziemy ale nie wiadomo ... ale będę sie starał podjechać do Kielc w najbliższym czasie i nakupię tego depronu na kilka samolotów pozdrawiam i cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 sie masz Tomek ... kurde przecież kupiłeś już raz "depron" i to nie tak dawno temu a już Ci brakuje mam nadzieje ze zbudowałeś z tamtego co najmniej kilka modeli i latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 meloow, bardzo śmieszne . zrobiłem RWD 5 ale z styropianu niebawem może uda mi sie zdjecia zrobić jak wyszlifuje wszystko idealnie ale to może w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.