nazar1703 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 No ja wiem to taki projekt na przyszłość zresztą sam wiesz Może jak mróz odpuści to spotkamy się I zmęczymy tego EGP To całkiem niezła suma ale może pomału da się nazbierać potrzebne elementy i portfel tak nie odczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jak mróz puści to lecimy na lotnisko,bo narazie to jest nieciekawie..Jeszcze miesiąc i po wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Dotarł do mnie Tom 1,5m w wersji "angielskiej", bo akurat taka seria była na warsztacie... Jestem pod wrażeniem - szczególnie podobają mi się klapolotki bez szczeliny (znaczy prawie jak w "prawdziwych" latadłach). Powoli będę go składał z silnikiem Gliderdrive 3850 960kV... Czy moglibyście podesłać fotkę rozmieszczenia bebechów ? Szczególnie chodzi mi o umieszczenie baterii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi