Gość Anonymous Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam! Jestem od dziś posiadaczem Extrima Tutaj możecie go zobaczyć: http://downfall.pl/extrim/ Pozdrawiam i życze udanego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Gratulacje , no to teraz szybkie składanie i oblot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Gratulacje , no to teraz szybkie składanie i oblot . HaHa to samochód a nie samolot tez sie na to nabrałem w sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Jaki wznios masz na lusterkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 na takich kołach to lotnisko nie potrzebne nawet z offroad-u wystartuje nie mówiąc już o piaskowicy :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 ...liczac ze wogóle wystartuje :devil: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Hehe, dziewczyna mi prezent na urodziny zrobiła Za co ją wycalowałem Zawsze o takim marzyłem Edited -> poprawiłem literówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Też bym wycałował :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 strejla_u pokaż foto tej pięknonści :wink: którą tak wycałowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Nie pokazuj bo Ci sie bedzie "banda" modelarzy pod chalupa wloczyla - bynajmniej nie w celach modelarskich ... ;D ;D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Od bidy mi by wystarczyło wycałować, pal licho modelik . :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 zawsze o takim marzłem, to po pierwsze bo to moj pierwsz wlasny samochod na radio z tego co pamietam ale jest jeszcze drugi bonus planowałem budować delte albo skrzydełko latające jakieś i doskwierał mi brak jakiegoś płaskiego akumulatora coby się zmieścił w takim profilu teraz już nie marudzę bo samochód wyposżony jest w pakiecik NiCd dosyć płaski żeby wejść w skrzydło zastanawiam się tylko jaki prąd jest w stanie oddać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Fajnie, masz już w komplecie... ekhm... no... "aparaturę" 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Czołem Założę się, że żaden z was takich driftów i palenia gumy nie zrobi eXtrimem z Artexu Fakt że ja nie potrafię zrobić zwisu swoim modelem, ale jak założę do niego 400 Permaxa i resztę osprzętu to może powalczymy PS. W sumie to ja niczym zwisu nie potrafię zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 No tak zwis jest nie wskazany w pewnych sytuacjach no chodzi o wieczory, nocki i ewentualnie ranki :devil: , byle nie przez caly dzień :ble:.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zwis >zwis męski >krawat Extrimem nie zrobisz krawata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zwis >zwis męski >krawatExtrimem nie zrobisz krawata. Jak się postara i opanuje to eXtrimem zawiąże go na niebie/ ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.