boruta Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 No i stało się. Drążek od nowej aparatury graupner mx12 poszybował w nieznane, uszkadzając przy okazji śmigło. A może odwrotnie to było Jeszcze dzisiaj poszukam go w śniegu wykrywaczem, ale i tak nie na dużo mi się zda. Moge go przykleić, ale jeżeli ma mi się kiedyś urwać w nieodpowiednim momencie... Pytanie: Czy dostępne są części zamienne? Gdzie, jeżeli w ogóle? Chodzi o drążek z pionową (prawo-lewo) osią (druga jest cała) pozdro Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 poszukaj na AlleDrogo, tam jest wszystko. ps. koledze raz podczas lotu "wykręcił sie" drążek w Hitecu i dało sie wylądowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zapytaj w tym sklepie: http://www.rcabc.com/ . Można za pośrednictwem tego sklepu zamówić dowolny produkt z katalogu Graupnera to może i drążek dasz radę kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boruta Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Byłem. Dwie godziny. Znalazłęm kilkanaście kluczyków od puszek, kilkadziesiąt nakrętek 'polmos', 7,43pln, 23,26prl, 20gr 1923 i tyle :/ może jak śniegi zejdą. Wysłałem zapytanie do jeszcze kilku sklepów, może się uda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Końcówki drązków masz tutaj : http://rcsklep.pl/product_info.php?cPath=49&products_id=69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam712 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Polecam takie zamienniki tu akurat w modelfly,ale inne sklepy też mogą mieć.Trzyma się je pewniej niż oryginalne.Swoją drogą musiałeś nie dokręcić kontry wewnątrz drąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 A gdzie jest jakiś serwis Graupnera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boruta Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 No i tu jest mały problem. Może nie wyraziłem się jasno, ale śmigło w modelu, który nieostrożnie trzymany wyrwał się pół metra, odłamało i posłało w niebyt zarówno końcówke drążka, jak i kawałek plastiku. Potrzebuje więc nie tylko końcówkę, ale cały zespół jednej osi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 W kraju serwisu Graupnera NIE MA!. Spróbuj przez dystrybutorów np. CYBER-FLY lub lepiej RC-IKAR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.