boruta Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 No i stało się. Drążek od nowej aparatury graupner mx12 poszybował w nieznane, uszkadzając przy okazji śmigło. A może odwrotnie to było Jeszcze dzisiaj poszukam go w śniegu wykrywaczem, ale i tak nie na dużo mi się zda. Moge go przykleić, ale jeżeli ma mi się kiedyś urwać w nieodpowiednim momencie... Pytanie: Czy dostępne są części zamienne? Gdzie, jeżeli w ogóle? Chodzi o drążek z pionową (prawo-lewo) osią (druga jest cała) pozdro Janusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eryk Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 poszukaj na AlleDrogo, tam jest wszystko. ps. koledze raz podczas lotu "wykręcił sie" drążek w Hitecu i dało sie wylądowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Zapytaj w tym sklepie: http://www.rcabc.com/ . Można za pośrednictwem tego sklepu zamówić dowolny produkt z katalogu Graupnera to może i drążek dasz radę kupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boruta Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 Byłem. Dwie godziny. Znalazłęm kilkanaście kluczyków od puszek, kilkadziesiąt nakrętek 'polmos', 7,43pln, 23,26prl, 20gr 1923 i tyle :/ może jak śniegi zejdą. Wysłałem zapytanie do jeszcze kilku sklepów, może się uda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motylasty Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Końcówki drązków masz tutaj : http://rcsklep.pl/product_info.php?cPath=49&products_id=69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam712 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Polecam takie zamienniki tu akurat w modelfly,ale inne sklepy też mogą mieć.Trzyma się je pewniej niż oryginalne.Swoją drogą musiałeś nie dokręcić kontry wewnątrz drąga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojak Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 A gdzie jest jakiś serwis Graupnera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boruta Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 No i tu jest mały problem. Może nie wyraziłem się jasno, ale śmigło w modelu, który nieostrożnie trzymany wyrwał się pół metra, odłamało i posłało w niebyt zarówno końcówke drążka, jak i kawałek plastiku. Potrzebuje więc nie tylko końcówkę, ale cały zespół jednej osi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deem Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 W kraju serwisu Graupnera NIE MA!. Spróbuj przez dystrybutorów np. CYBER-FLY lub lepiej RC-IKAR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.