buwi777 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ustawienia zostawiłem domyślne tj. 30% wartości paczki oraz zaznaczona opcja GIFT. Do tego hobby parts. Mam nadzieję, że nie złapią mi paczki bo jestem spłukany Tylko 23% od kwoty którą TY potwierdzisz ( PayPal, Visa, itp ) + około 5-7 zł za procedurę ... o ile trafi na "stół operacyjny" ... - czego Ci NIE Życzę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie widziałem tego wcześniej. Nie wiem jak to naprawić. Zauważyłem, że w sterach kierunki i wysokości już też zaczynają się odrywać. Co z tym zrobić ? Na zdjęciu widać lotkę. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dokładny sposób naprawy jest na tym filmie: http://www.youtube.com/watch?v=CLfRWJ_pgGA Syn naprawiał tak oderwany SK w swoim DG 1000 Hype i użył do tego celu UHU por. Model lata do dziś, a SK po naprawie jak się trzymał, tak nadal jest na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 w żadnym wypadku nie sklejaj tego "zawiasu" na klej CA! zrób dokładnie tak jak kolega wyżej poradził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Byłbym wdzięczny za mniejszą rozdzielczość zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 witam!są jakieś postępy w "uzdrawianiu" YAKa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 witam, paczka już dotarła dosyć dawno. Szła dokładnie 12 dni, oczywiście bez naliczenia cła. Jak na razie trochę miałem nauki, a do tego zbrakło mi goldów żeby dolutować do elektroniki i tak trochę prace stanęły. Muszę zamówić goldy i wtedy to już kilka godzin pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jeśli to pęknięcie jest na zawiasie, to UHU Por'em się da wyleczyć. Posmarować/przyłożyć do siebie/ rozłożyć żeby klej podsechł/ po 10 min przyłożyć spowrotem i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ok, w takim razie zrobię zamówienie bo brakuje goldów i tego kleju i można coś próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ok, w takim razie zrobię zamówienie bo brakuje goldów i tego kleju i można coś próbować. w takim razie czekamy na efekty twoich działań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi