buwi777 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ustawienia zostawiłem domyślne tj. 30% wartości paczki oraz zaznaczona opcja GIFT. Do tego hobby parts. Mam nadzieję, że nie złapią mi paczki bo jestem spłukany Tylko 23% od kwoty którą TY potwierdzisz ( PayPal, Visa, itp ) + około 5-7 zł za procedurę ... o ile trafi na "stół operacyjny" ... - czego Ci NIE Życzę ...
erapin Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie widziałem tego wcześniej. Nie wiem jak to naprawić. Zauważyłem, że w sterach kierunki i wysokości już też zaczynają się odrywać. Co z tym zrobić ? Na zdjęciu widać lotkę. Uploaded with ImageShack.us
JMRC Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dokładny sposób naprawy jest na tym filmie: http://www.youtube.com/watch?v=CLfRWJ_pgGA Syn naprawiał tak oderwany SK w swoim DG 1000 Hype i użył do tego celu UHU por. Model lata do dziś, a SK po naprawie jak się trzymał, tak nadal jest na swoim miejscu
andrzej351 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 w żadnym wypadku nie sklejaj tego "zawiasu" na klej CA! zrób dokładnie tak jak kolega wyżej poradził.
robertus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Byłbym wdzięczny za mniejszą rozdzielczość zdjęć.
andrzej351 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 witam!są jakieś postępy w "uzdrawianiu" YAKa??
erapin Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 witam, paczka już dotarła dosyć dawno. Szła dokładnie 12 dni, oczywiście bez naliczenia cła. Jak na razie trochę miałem nauki, a do tego zbrakło mi goldów żeby dolutować do elektroniki i tak trochę prace stanęły. Muszę zamówić goldy i wtedy to już kilka godzin pracy.
noker Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jeśli to pęknięcie jest na zawiasie, to UHU Por'em się da wyleczyć. Posmarować/przyłożyć do siebie/ rozłożyć żeby klej podsechł/ po 10 min przyłożyć spowrotem i tyle.
erapin Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ok, w takim razie zrobię zamówienie bo brakuje goldów i tego kleju i można coś próbować.
andrzej351 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ok, w takim razie zrobię zamówienie bo brakuje goldów i tego kleju i można coś próbować. w takim razie czekamy na efekty twoich działań...
Rekomendowane odpowiedzi