RC Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 narazie kupię gorszą bo i tak kasy za dużo nie mam :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 narazie kupię gorszą bo i tak kasy za dużo nie mam Jak juz bylo pisane wielokrotnie - kup najlepsza na jaka Cie stac - nawet kosztem modelu. Pierwszy model i tak zaliczy kreta kilka razy, a aparaturka zostaje na duzo dluzej. Jak nie musisz kupowac juz teraz to szukaj na allegro i ebayu - poluj na okazje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 nie nie śpieszy mi się , poczekam aż nazbieram na MX-12 wole kupić raz a dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Powoli, koledzy, zeby doradzic to musimy wiedziec z czym kolega walczy.... Sie znaczy: Tak konkretnie ile masz kasy na wydanie, ale szczerze. Jak to bedziemy wiedzieli to bedzie nam latwiej... Bo tak to mozna radzic... baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Właściwie to 250zł na model czyli easy star 300zł appka a MX-12 590zł :? dozbieram i kupię MX-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Właściwie to250zł na model czyli easy star 300zł appka a MX-12 590zł :? dozbieram i kupię MX-12 Lepiej wydaj to wszystko na aparature, a model zbudujesz i wyposażysz później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jak bym umiał to bym zbudował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jak bym umiał to bym zbudował wystarczy spróbować, nie możesz z góry zakładać ze nie umiesz budować modeli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 A nie fajniejszy bylby Mini Mag? Tez lata sam... Albo.... Poczytac troche forum w temacie depronolotow... i.... http://forumrc.alexba.eu/users/skazoo/rwd/rwd.htm Poszukaj postow na forach internetowych, samolocik byl omawiany szaroko, jest sporo filmow na Youtube, nie latalem, ale z tego co wynika z opinii to lata sam jak mu sie nie przeszkadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Czy ja wiem chyba rzeczywiście MINIMAG jest lepszy Ma ktoś go jeśli tak to niech powie jak lata ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja mam easy glider i tak jak easy star wystarczą delikatne ruchy drągami aby zmienił kierunek lotu. Do nauki latania jest to idealny model. http://nastik.pl/easy-glider-electric-p-1079.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.