TOMEK.CEKALA Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam panowie dziś wygrałem licytację i co dalej?.Nie dostałem Nr kąta bankowego i na moim kącie allegro w zakładce kupione nie ma przedmiotu o co tu chodzi,dodam że pierwszy raz wygrałem licytację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W "kupione" będziesz miał ale nawet do godziny po zakończeniu aukcji. Zaraz przy tej wygranej aukcji po prawo chyba jest przycisk "opcje" >> płacę. Tyle. Dalej Cie poprowadzi. Raczej nikt już nie daje numeru konta do wpłat bo większość płatności jest przez Payu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Minęło już cztery godziny i dalej brak przedmiotu w zakładce kupione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi_72 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tak na wszelki wypadek zapytam, W aukcji nie było przypadkiem ustawionej "ceny minimalnej"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To musisz wejść w tą aukcję, którą wygrałeś i kliknąć bodajże w "zapłać przez PAYU" po prawej stronie od kwoty za jaką został wylicytowany przedmiot.. Wtedy pojawi się już formularz do wypełnienia i cała robota zrobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzisiaj allegro padło... Sprawdź pocztę(tą, którą podawałeś przy rejestracji w allegro) tam powinieneś mieć wszystkie informacje. Jak nie to spokojnie wstrzymaj się do jutra. [ninja edit] - Sprawdź jeszcze raz tą aukcję czy na 100% się zakończyła. W przypadku awarii allegro przedłużaj trwające aukcje zgodnie z regulaminem (pewnie 24h ale mogę się mylić) [ninja edit2] - nie tylko Ty masz taki problem. Innym też aukcje poznikały z trwających, zakończonych i obserwowanych :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam panowie dziś wygrałem licytację i co dalej?.Nie dostałem Nr kąta bankowego i na moim kącie allegro w zakładce kupione nie ma przedmiotu o co tu chodzi,dodam że pierwszy raz wygrałem licytację. To i dobrze że nie dostałeś numeru kąta bankowego . BO w kazdej sali w banku jest sporo kątów . Na szczęście w bankach są też konta .... Powiadasz że na kącie allegro też nic nie ma... zastanawia mnie ile allegro ma kątów To są błędy z 5 klasy szkoły podstawowej . LITOŚCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 @utopia Allegro nie ma kątów. Widziałeś kiedyś kwadratowy cyrk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ok dzięki panowie,poczekam spokojnie do jutra może faktycznie jakiś młyn się zrobił na allegro bo wcześniej były problemy z serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Pod żadnym pozorem nie wpłacaj nic "na pałę". W razie pytań od sprzedającego zawsze możesz się powołać na problemy w Alledrogo które na pewno będą opisane na ichnim forum. Czekaj do skutku aż dostaniesz odpowiednie powiadomienie lub gdy pojawi się info w "Kupione". Jak wpłacisz a coś będzie nie tak to powrót kasy na twoje konto może się znacznie wydłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzięki panowie za pomoc sprawa już jest jasna allegro wydłużyło aukcję o 24h,więc jutro kolejny dzień pilnowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi