noker Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Macieju, przy twoich zdolnościach wydaje mi się, że tobie wystarczy do odbudowy jedna wręga (może być niepełna), półka na serwa i zdjęcie modelu. czapka z głowy, u nas na złomie leżą całe połówki i nikt ich nie tyka Gratuluję synka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmaciek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dziękuje za bardzo miłe słowa uznania Rafale...Może za jakiś czas i Kacperka uda mi się namówić do towarzystwa... Pozdrawiam Maciej Rafale Tobie również bardzo dziękuje za miłe słowa i cieszę się, że zamieszczona przeze mnie relacja znalazła Twoje uznanie .Jednak do makiety to mu jeszcze daleko.... Miejsce na głośnik na pewno by się znalazło....Pomyślę o tym po lotach testowych. Jeśli wyląduje w jednym kawałku.... Muszę już zacząć trenować..... Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmaciek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam Kolegów. Właśnie dotarł do mnie sequencer podwozia. Oto on wraz instrukcją montażu: Zamontowałem na takiej podstawie(na centropłacie) i podłączyłem.Dwa serwo-rewersy: dla klapek i klap oraz sequencer w środku.Całość mieści się w kadłubie... Taki serwo-rewers Wcześniej klapki przypisane były do osobnego kanału i podwozie do osobnego. Należało pilnować właściwej kolejności przy włączaniu. Kłopotliwe.... Działa bardzo dobrze i jest b.prosty w instalacji.Niestety waga kmpl. skrzydła po tym wyposażeniu wzrosła do 1560g To tytułem uzupełnienie do przebudowy skrzydeł. Pozdrawiam Wszystkich Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Przestudiowałem wątek od początku ogólnie szacun za wytrwałość to co zauważyłem to to ze ten kret ogólnie wyszedł na dobre temu modelowi ponieważ po wygląda lepiej niżeli przed takie moje prywatne zdanie zapał i twoje zaangażowanie na bank ci sie odplacą udanymi lotami taką mam nadzieje Powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmaciek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Tak Tomku zgadzam się z Tobą. Zmiany wyszły mu tylko na dobre...Jaki z tego wniosek? Jeśli chcesz coś poprawić w swoim modelu pozwól zakończyć lot podobnie jak zakończył się mój.... To oczywiście żart.... Dziękuje Tomku że poświeciłeś swój cza i znalazłeś uznanie dla moich wypocin. Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter216 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ostatnio miałem okazje oglądać Mustanga na żywo i w locie , widok bezcenny efekty dźwiękowe nie do opisania , zresztą zobaczcie sami http://youtu.be/USHtAwz89l4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmada Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Herringsdorf, Hangar 10? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter216 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 tak , dokładnie 10,11,12 maj na lotnisku w Anklam jest piknik lotniczy , 11 spotykają się modelarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Maćku napisz proszę gdzie kupiłeś ten seqencer i jaka cena? ciekawe urządzonko a jak dotąd nigdzie takiego czegoś nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Maćku napisz proszę gdzie kupiłeś ten seqencer i jaka cena? ciekawe urządzonko a jak dotąd nigdzie takiego czegoś nie widziałem. to chyba to http://www.hobbyking..._Sequencer.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 fajnie, tylko nigdy nic nie kupowałem od nich i nie wiem jak to zrobić. Można gdzieś to kupić u nas w kraju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi