Gość Anonymous Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 witam jak zrbić silnik z CD-DOMU jaka to moc tego siliczka w cd-rom jest chba z 3 który to jest ?? prosze o przsnencie tego postu pomyliłem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Poszperaj tutaj: http://forumrc.alexba.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 www.alexrc.com i silniczek silniczkowi nierówny! ważne są jego parametry jak wielkość ilość uzwojeń itp itd wszystko masz na alecrx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 mozece dąć dokładnego linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/viewforum.php?f=2&sid=6ea5f75d7b70344fe65a615905c305d0 Ale poczytać to już musisz sam :wink: :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekskr Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Magnum! Jak Ci nie wstyd?! Tyle razy byłeś proszony o nie robienie błędów/literówek :oops: Czy na prawdę nie stać Cię na napisanie chociaż jednego posta bez błędów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Magnum śmiem wątpić w to że Ty masz 17 lat! Dostałeś dwa linki na forum i na stronę? Czego jeszcze chcesz? Mamy zgadywać jaki masz silnik do przeróbki i podawać przybliżone osiągi? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 mozece dąć dokładnego linka A przeglądałeś te "niedokładne"? Śmiem wątpić, bo zapytałeś po 3 minutach od podania linków. Strony Alexa to jest podstawa, jest tam teoria i praktyka. Już po kilku minutach czytania wiedziałbyś, że nie ma uniwersalnego sposobu na silniczek z CD. Wierz mi - wiem coś o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 juz nalazłem thx posypały sie nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 juz nalazłem thx posypały sie nagrody Co nalazłeś ?, tani dekoder thx ? A te nagrody to za co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Thx-moze w innym jezyku jest lepszy-chetnie poczytam ?. Thx ? Pewnie za caloksztalt. Moja polonistka juz otworzyla wieko od trumny by go straszyc po nocach. NIC nie usprawiedliwia takiego ,,kaleczenia'' pisowni. Ktos z zewnatrz,czytajac to,moze dojsc do wniosku ze to forum dla lekko :crazy: lub wtornych analfabetow. Ja mam tylko jeno pytanie (stwierdzenie) - KTO dal mu promocje do drugiej klasy szkoly podstawowej-to podpada pod prokuratora!!! Amen-gwozdz do trumny to moj (ostrzezenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 thx ---> internetowy skrót od Thanks czyli dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Tak tez i podziekowalem -za caloksztalt. Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Grzebałem sobie po necie i znalazłem genezę całego zamieszania :jupi: Chyba to był początek silniczków z CD w Polsce (w poście Alexa jest link): http://www.modelarstwo.org.pl/_OLD/forum/viewtopic.php?t=2887&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam Co oznaczają cyfry w kolumnie przełożenie? http://fast-results.com/lnl/nutpol_pl.htm dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Nie ma tam napisanego, że w tej kolumnie jest przełożenie. Cyfry oznaczają liczbę magnesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Co oznaczają cyfry w kolumnie przełożenie? To jest przełożenie elektryczne. Nie czuję się specjalistą w tej dziedzinie, ale w praktyce działa to jak prawdziwa przekładnia. Im wyższe przełożenie, tym silnik ma niższe obroty, ale większy moment. Jest, albo było mnóstwo stron, które to tłumaczą (jak coś znajdę, to dam link). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jedna z lepszych stron o przeróbkach: http://www.powercroco.de/navigation.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.