AdamN Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dawno mnie nei było na forum ale postaram się poprawić obiecuje. Chciałem przedstawić mój projekt mini skrzydełka. Powinno się nim latać własnie na parkingacg i na boiskach. Rozpiętość niewiele ponad 60 cm Zaletami modelu jest prostota i bezpieczeństwo. Waląc takim modelem w cokolwiek nie powinno się nic stać. Jedzynie śmierć samego modelu choć nie do końca bo myslę nad zderzakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Bardzo fajny projekt. Opisz wyposażenie i wagę modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamN Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Wagi nie podam bo niemam tego jak zrobić. - 2 serwa 5g firma "no name" - regulator 10A firma "no name" - silnik stosowny do regulatora przewinięty bo go uszkodziłem. - odbiornik corona 2,4 GHz v2dsss 4ch - bateria padnięta z lamy v4 850MAh 7,4V Podobny model zrobiłem jak się uczyłem latać jakieś 3 lata temu i latał wyśmienicie. Myslę ż i ten będzie latał podobnie. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/18318-od-czego-zaczynalem-vereco-hard/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi