macowca Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Nie wiem czy zakładam to w dobrym dziale. Wydaje mi się, że mój pomysł przyniesie komuś insipracje, żeby zrobić coś podobnego Otóż poco gdy chcemy nagrać jakiś film z lotów, musimy ciągać jakiegoś kamerzystę? Przecież starczy prosty headtracking (nazwa wymyślona przez Lajto87) Jest on prosty w użyciu, nie dekoncentruje, nie zagraża twojemu życiu i zdrowiu, nie przynosi skutków ubocznych oraz nie trzeba konsultować się z lekarzem lub farmaceutom Ten film był kręcony tym wynalazkiem, a jak widać nie wyszło tak źle https://www.youtube.com/watch?v=QGrN66U4cHU Kojarzycie takie latarki na głowę, trzymające się na 2 gumowych paskach? No więc starczy lekko to przerobić i uzyskujemu takie coś, jak na zdjęciach poniżej. Gratis sweet focia do zestawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jak masz rozwiązany "celownik" Ja mam takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Co do celownika, to będzie ustawione tak, jak ustawię sobie na głowie(mam regulowane te paski) A twoje też fajne rozwiązanie Tylko pewnie odrobinę droższe, ale za to trwalsze. Coś za coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi