Wodzu 7 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Napiszę krótko:NAPRAWDĘ KTO NIE BYŁ NIECH ŻAŁUJE. Takich WSPANIAŁYCH ZAWODÓW ESA I PIKNIKU MODELARSKIEGO jeszcze we Wrocławiu i okolicach nie było.Wielkie podziękowania dla Marzeny,Emila i Ich Rodziny za pomysł w wybraniu miejsca,Władzom i Mieszkańcom Bąkowa,władzom Gminy Długołęka za poparcie i pomoc w realizacji i Wszystkim Ludziom Dobrej Woli,którym się chce COŚ zrobić dla innych.Było SUPER i polecamy sie na przyszłośc.Pisze,to bardziej z pozycji zawodnika,niż organizatora,bo tym razem mój udział był niewielki. TAK TRZYMAĆ. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Zawody bardzo udane pod każdym względem. Myślę, że wszyscy powinni być zadowoleni. Atmosfera pikniku i pokazy sprawdziły się na piątkę. Podziękowania dla Organizatorów i gratulacje dla Zwycięzców! Impreza bardzo warta mojego przedłużonego dnia, który trwał wczoraj 20 godzin A dyplom dla największego pechowca też już zajął mocne miejsce w mojej kolekcji Pozdrawiam z dalekiej północy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alina Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 .Pogoda straszyła nas do rana, ale potem słonko i ciepło-warunki rewelacyjne. Zawody zakończone, gratulacje dla podwójnego zwycięzcy Patryka Zagrajka. Gratulacje dla nieustraszonych organizatorów,którzy zachowali zimną krew i nie poddali się pomimo potoków deszczu -organizacja i przebieg zawodów na medal Podziękowanie dla bardzo gościnnego Bąkowa Sporo widzów, wspaniała atmosfera i w ogóle miło spędzony dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollo Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dużo w tym wszystkim było szczęścia. Pogoda trafiła się jak wygrana w totolotka. Udane zawody/piknik to w dużej mierze zasługa miejscowych. Choć niektórzy z naszych (czyt. żona) też się sporo narobili Na koniec imprezy wręczyliśmy organizatorom paczki (4) w ramach podziękowań (też pomysł małżonki). p.s. Niech ktoś wrzuci fotki w dobrej rozdzielczości Napiszę krótko:NAPRAWDĘ KTO NIE BYŁ NIECH ŻAŁUJE. Takich WSPANIAŁYCH ZAWODÓW ESA I PIKNIKU MODELARSKIEGO jeszcze we Wrocławiu i okolicach nie było.Wielkie podziękowania dla Marzeny,Emila i Ich Rodziny za pomysł w wybraniu miejsca,Władzom i Mieszkańcom Bąkowa,władzom Gminy Długołęka za poparcie i pomoc w realizacji i Wszystkim Ludziom Dobrej Woli,którym się chce COŚ zrobić dla innych.Było SUPER i polecamy sie na przyszłośc.Pisze,to bardziej z pozycji zawodnika,niż organizatora,bo tym razem mój udział był niewielki. TAK TRZYMAĆ. Pozdrawiam Wojtek. Krajnik to nie musi dużo robić. "KRAJNIK" to marka w dzisiejszych czasach sama w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Impreza bardzo, bardzo udana. Podziękowania dla wszystkich: organizatorów, zawodników i publiczności. Nieliczne fotki z imprezki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi