Skocz do zawartości

Wiosenna Bitwa o Wrocław 2013 - LISTA ZAWODNIKÓW = 27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszę krótko:NAPRAWDĘ KTO NIE BYŁ NIECH ŻAŁUJE.

Takich WSPANIAŁYCH ZAWODÓW ESA I PIKNIKU MODELARSKIEGO jeszcze we Wrocławiu i okolicach nie było.Wielkie podziękowania dla Marzeny,Emila i Ich Rodziny za pomysł w wybraniu miejsca,Władzom i Mieszkańcom Bąkowa,władzom Gminy Długołęka za poparcie i pomoc w realizacji i Wszystkim Ludziom Dobrej Woli,którym się chce COŚ zrobić dla innych.Było SUPER i polecamy sie na przyszłośc.Pisze,to bardziej z pozycji zawodnika,niż organizatora,bo tym razem mój udział był niewielki.

TAK TRZYMAĆ.

Pozdrawiam Wojtek.

Opublikowano

Zawody bardzo udane pod każdym względem. Myślę, że wszyscy powinni być zadowoleni. Atmosfera pikniku i pokazy sprawdziły się na piątkę. Podziękowania dla Organizatorów i gratulacje dla Zwycięzców! Impreza bardzo warta mojego przedłużonego dnia, który trwał wczoraj 20 godzin icon_razz.gif A dyplom dla największego pechowca też już zajął mocne miejsce w mojej kolekcji icon_mrgreen.gif

Pozdrawiam z dalekiej północy!

Opublikowano

.Pogoda straszyła nas do rana, ale potem słonko i ciepło-warunki rewelacyjne.

Zawody zakończone, gratulacje dla podwójnego zwycięzcy Patryka Zagrajka.

Gratulacje dla nieustraszonych organizatorów,którzy zachowali zimną krew i nie poddali się pomimo potoków deszczu -organizacja i przebieg zawodów na medal icon_lol.gif

Podziękowanie dla bardzo gościnnego Bąkowa

Sporo widzów, wspaniała atmosfera i w ogóle miło spędzony dzień.

Opublikowano

Dużo w tym wszystkim było szczęścia. Pogoda trafiła się jak wygrana w totolotka. Udane zawody/piknik to w dużej mierze zasługa miejscowych. Choć niektórzy z naszych (czyt. żona) też się sporo narobili :) Na koniec imprezy wręczyliśmy organizatorom paczki (4) w ramach podziękowań (też pomysł małżonki).

p.s. Niech ktoś wrzuci fotki w dobrej rozdzielczości ;)

Napiszę krótko:NAPRAWDĘ KTO NIE BYŁ NIECH ŻAŁUJE.

Takich WSPANIAŁYCH ZAWODÓW ESA I PIKNIKU MODELARSKIEGO jeszcze we Wrocławiu i okolicach nie było.Wielkie podziękowania dla Marzeny,Emila i Ich Rodziny za pomysł w wybraniu miejsca,Władzom i Mieszkańcom Bąkowa,władzom Gminy Długołęka za poparcie i pomoc w realizacji i Wszystkim Ludziom Dobrej Woli,którym się chce COŚ zrobić dla innych.Było SUPER i polecamy sie na przyszłośc.Pisze,to bardziej z pozycji zawodnika,niż organizatora,bo tym razem mój udział był niewielki.

TAK TRZYMAĆ.

Pozdrawiam Wojtek.

Krajnik to nie musi dużo robić. "KRAJNIK" to marka w dzisiejszych czasach sama w sobie :D

Opublikowano

Impreza bardzo, bardzo udana. Podziękowania dla wszystkich: organizatorów, zawodników i publiczności. Nieliczne fotki z imprezki

post-955-0-18972500-1367741452_thumb.jpgpost-955-0-10753500-1367741675_thumb.jpg

post-955-0-87320000-1367742126_thumb.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.