olek314 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 o co chodzi co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ech, przeczytaj regulamin i zwróć uwagę na te czerwone duże napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek314 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 nom czytałem ale co i gdzie mam napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Aby uzyskać dostęp do forum należy przywitać się w powitalni. Parę słów o sobie wystarczy na dzień dobry. Jak to w powitali. Powitalnia -to dział, w którym piszesz ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek314 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 aha spoko a od ilu lat można mieć konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Nie ma ograniczeń wiekowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi