jasiekbrej Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 To ze mnie niesie do gory,zauwazylem po tym,ze mam corac mniejsze obroty - 30% mocy,a jestem coraz wyzej :faja: No to muszę Ci przyznać że miałeś farta. Nie wiem jak to jest w UK , ale na mojej szerokości geograficznej takie ewenementy i o tej porze roku raczej nie zdarzają się. Ciekawy jest rodzaj zachmurzenia widoczny na zdjęciach - piszę o tym ponieważ kilkanaście lat wstecz latałem na szybowcach , co dało mi trochę doświadczenia w ocenie , która chmura może "nosić" , a która nie. No i osiągnięcie tej dużej wysokości ( tak na moje oko to ze 100-200m) ponad "dywanikiem" chmur - to musiał być niezły wysiłek dla silnika Twojego modelu. No ale taki lot jest niewątpliwie dużym sukcesem. Chciałbym mieć takie :mrgreen: Ja latać zaczynam dopiero na wiosnę . Jak mi coś się uda to oczywiście szybciutko o tym napiszę. Pozdrawiam . Janusz.
Gość Anonymous Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Wybacz że Cię tak nazwe, ale... Stary, dajesz rade :!: Gratulacje!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.