jasiekbrej Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 To ze mnie niesie do gory,zauwazylem po tym,ze mam corac mniejsze obroty - 30% mocy,a jestem coraz wyzej :faja: No to muszę Ci przyznać że miałeś farta. Nie wiem jak to jest w UK , ale na mojej szerokości geograficznej takie ewenementy i o tej porze roku raczej nie zdarzają się. Ciekawy jest rodzaj zachmurzenia widoczny na zdjęciach - piszę o tym ponieważ kilkanaście lat wstecz latałem na szybowcach , co dało mi trochę doświadczenia w ocenie , która chmura może "nosić" , a która nie. No i osiągnięcie tej dużej wysokości ( tak na moje oko to ze 100-200m) ponad "dywanikiem" chmur - to musiał być niezły wysiłek dla silnika Twojego modelu. No ale taki lot jest niewątpliwie dużym sukcesem. Chciałbym mieć takie :mrgreen: Ja latać zaczynam dopiero na wiosnę . Jak mi coś się uda to oczywiście szybciutko o tym napiszę. Pozdrawiam . Janusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 super! gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Wybacz że Cię tak nazwe, ale... Stary, dajesz rade :!: Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.