Capo Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Cześć, Na sam początek udaj się do sklepu modelarskiego i kup porządne śmigło i piastę o takich samych rozmiarach - bo piasta i śmigło z zestawu nadają się do śmietnika. Jak będzie jutro w miarę dobra pogoda to wpadnij na Pałacową - latam już jakiś czas Bixlerem 2, kolega też ma ten model i chętnie pomożemy w złożeniu Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aku Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Uff udał się złożyć całego + zrobić kilka modyfikacji. Czy znajdzie się osoba chętna z Warszawy, okolice Bemowa lub nawet z innych rejonów wawy, która pomogłaby mi go wytrymować i ew. wyważyć/oblecieć? Będę wdzięczny za pomoc z tym bo boję się, że mój pierwszy lot może nie być taki długi umiejętności jedno, a techniczne sprawdzenie drugie. btw. Jakby ktoś wszystko podłączył i silnik na początku działa, a później nie, należy ustawić ESC, manula do Turnigy strasznie długo się z tym namęczyłem bo nie wiedziałem, że można to programować ;/. Zdjęcia będą :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi