Autsajder1983 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Czy kto z was używał pakietów Zippy compact 1300mah 25c?? Zippy compact cenowo wyglądają ok, wagowo (dane producenta) super. Do tego jeszcze zmieszczą się 4 w przesyłkę za 10 $ Turnigy 1300mah 30C tylko 2 (3 już ważą powyżej 500g) Muszę zamówić bo maje nano techy już słabną Może jakieś inne pakiety polecacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Mam te pakiety tylko, że 1000mAh 30C i spisują się super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Mam, co prawda zamówiłem tańsze "normalne" a dostałem compacty ale nie narzekam. Potwierdzam - jakość bardzo dobra. Wagowo potwierdzam dane producenta. PS. żeby było śmieszniej - moje compacty mają naklejki od "normali" .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Bo może to nie są compacty tylko zwykłe w żółtej koszulce? Co do opinii to bardzo fajne pakiety wytrzymały mi już sezon i działają sprawniej niż pakiety turnigy kupione 3 miesiące temu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Jacek ma compacty 1300 3S w koszulce od zwykłych zippy (porónywaliśmy z moimi compactami w żółtej koszulce i jego są delikatnie mniejsze nawet) Co do pakietów to w tej cenie są super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Mam te pakiety tylko, że 1000mAh 30C i spisują się super potwierdzam, też mam 1000mAh - lekkie, wydajne, dobrze się balansują! , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Mój 1000Mah w tym roku dokonał żywota. Prądu starcza na 3min lotu esą (starczało na 6) Ale był to zaprawdę dobry pakiet jeszcze w białej koszulce był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 4s 2200 bardzo dobrze napędza wkrętarke =) Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi