człowiek Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Już mocno spóźnione, ale dopiero teraz odkopałem to zdjęcie na dysku. Chodzę do klasy "F" i mam 18 numer w dzienniku, a w pesel tak jakoś pasowało więc wpisałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Hahahaha To wyżej to ironia. Jak dla mnie nic w tym nie ma śmiesznego, mimo że to tylko egzamin próbny to i tak uważam że trzeba już zacząć to takich spraw podchodzić poważnie Chyba że było to w formie pracy na lekcji, czy coś, gdzie arkusze i tak zostawały dla uczniów to można sobie pisać do woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Trzymasz się wąskich schematów. Trochę więcej humoru w życiu:-) mnie to rozbawilo B-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Na brak humoru nie narzekam , jak dla mnie jednak nie zawsze jest ten humor wskazany, ale to tylko moje zdanie w dniu dzisiejszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Się lepiej pochwal jak poszły te "prawdziwe" egzaminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Się lepiej pochwal jak poszły te "prawdziwe" egzaminy Jeśli człowiek to samo wpisał ma prawdziwym to marnie:D Ja mam B2, więc też lotniczo;) ale niestety stealth bomber raczej by nie weszło Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ja w podstawowej byłem w klasie D z 15 nr w dzienniku. Patrząc wstecz to taki mustang 51 D ze mnie B-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 To były tylko testy robione na lekcji. Wyobrażacie sobie żebym wpisał takie coś na próbnym egzaminie, a potem latał z telefonem żeby zdjęcie zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wszystko da się zrobić Z tegorocznej matury z matematyki pojawiły się 2 zadania jeszcze podczas jej trwania. Więc myślę że i na próbnym egzaminie gimnazjalnym by się tobie udało cyknąć fotkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Więcej niż dwa naliczyłem do 19.00 jeden jeszcze sobie dyskutował z ludźmi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi