Boogie Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Napisalem, ze model calkowicie bialy- czyli nie pomalowany. A co do skrzydel to jest to raven fun, wiec jest to wariacja na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Napisalem, ze model calkowicie bialy- czyli nie pomalowany. . no tak nie doczytałem , w takim razie jeśli chodzi o wage rewelwcji nie ma , raczej standardowo, widziałem jak to coś lata i musze powiedzieć że dobrze zachowuje się w przeciągnięciach Edit : tak sobie pomyślałem że swojego Yaka też nazwe Fun Raven a co :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Edit : tak sobie pomyślałem że swojego Yaka też nazwe Fun Raven a co :devil: Ale wcześniej musisz usąść na masce zeby ją troche upodobnić .Jak się już spłaszczy to Rawen całą gębą. :jupi: Ale wiesz , Yak mi śię bardziej podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Wracajac jeszcze do tematu Ravena i jego skrzydel to sa to jednak skrzydla Ravenowe. Takie skrzydla miala pierwsza wersja Ravena, kolejne byly wyposazone w skrzydlo Zivko. A model zostal wczoraj oblatany ze skutkiem pozytywnym. Odbyl sie jeden krotki lot, przy ktorym nic szczegolnego nie robilem. Przy odpaleniu silnika do drugiego lotu (a silnik zapalil od pierwszego ruchu reka) niestety akumulator od zaplonu odmowil posluszenstwa i na jednym locie sie skonczylo. Bede go reklamowal (akumulator:)). Niestety nie wiem kiedy bede mial kolejna szanse nim polatac. Przy oblocie nie mialem umieszczonej maski silnika, co mial negatywny wplyw na trymowanie. Ale najwazniejsze ze model lata! Fotka zrobiona przez Łukasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Dzisiaj miałem okazje obserwować po raz kolejny loty Fun Ravena w wersji z napędem elektrycznym , po dobraniu odpowiedniego śmigła napęd działa rewelacyjnie , zapas mocy wystarczający do 3D , jednak ,,,,,,,,,,,,hmmmmmmmm nie przekonałem się do napędu elektrycznego , dobrze że zdecydowałeś się na DA samolot ma warczeć dymić i ciapać olejem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Tak jak wczesniej napisalem, reklamowalem tamten akumulator. Wczoraj dotarl do domu nowy w ramach gwarancji od producenta. Troche trwalo przeslanie go z USA, ale najwazniejsze, ze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.