MacFlyer Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes18 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Moim zdaniem Artex powinien ci to wyciac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Cięzko stwierdzic czy plany sa OK, ale jesli koles przygotował je do cięcia to na bank coś z tego wyjdzie. Częsci nie ma duzo wiec zamow je i zobaczysz... ja mysle ze bedzie wszystko grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogurt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam Panowie gdzie najtaniej wycinają w cnc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pebis Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Kilkakrotnie korzystałem z usług gostka mającego ploter laserowy i CNC. Plany dostarczałem w formie plików *.plt lub *.cdr. Wycięte materiały doskonale odpowiadają planom. Adres: mgbzmp"małpa"poczta.fm Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 pebis, a za ile to wycinał? ile z materiałem materiał własny czy na miejscu miał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pebis Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wycinałem drobne elementy , więc były to grosze. Może być Twój materiał albo jego materiał. Kwestia dogrania szczegółów. Najlepiej wyślij e-mail na podany adres i na pewno sie dogadasz. Człowiek jest otwarty i też lata!!! Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Piotr wyedytuj jak najszybciej adres meilowy kostka ktory podales, wlasnie robisz "przyluge" twoj kolega zostanie zasypany spamem dozywotnio... roboty skanuja i tylko szukaja adresow na ktore mogly by wysylac spam. Wpisz zamiast @ np: malpa lub odstepy czy zawiasy ale nie jednolity adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pebis Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ok - masz racje - zmnieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.