Skocz do zawartości

plany modelu na ploter CNC

MacFlyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cięzko stwierdzic czy plany sa OK, ale jesli koles przygotował je do cięcia to na bank coś z tego wyjdzie. Częsci nie ma duzo wiec zamow je i zobaczysz... ja mysle ze bedzie wszystko grało.

Opublikowano

Kilkakrotnie korzystałem z usług gostka mającego ploter laserowy i CNC. Plany dostarczałem w formie plików *.plt lub *.cdr. Wycięte materiały doskonale odpowiadają planom. Adres: mgbzmp"małpa"poczta.fm Polecam.

Opublikowano

Wycinałem drobne elementy , więc były to grosze. Może być Twój materiał albo jego materiał. Kwestia dogrania szczegółów. Najlepiej wyślij e-mail na podany adres i na pewno sie dogadasz. Człowiek jest otwarty i też lata!!!

Piotr

Opublikowano

Piotr wyedytuj jak najszybciej adres meilowy kostka ktory podales, wlasnie robisz "przyluge" twoj kolega zostanie zasypany spamem dozywotnio... roboty skanuja i tylko szukaja adresow na ktore mogly by wysylac spam.

Wpisz zamiast @ np: malpa lub odstepy czy zawiasy ale nie jednolity adres.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.