Locke Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Sory za odgrzebanie tematu, ale ruszyło się coś ?? Po takim czasie model pewnie juz pan oblatał, rozbił, odbudował i tak x5 :mrgreen: A tak na poważnie model mi się podoba, więc może jakieś plany by się znalazły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Sory za odgrzebanie tematu, ale ruszyło się coś ?? Po takim czasie model pewnie juz pan oblatał, rozbił, odbudował i tak x5 :mrgreen: A tak na poważnie model mi się podoba, więc może jakieś plany by się znalazły? Locke, jakbyś poczytał trochę matriałów, np. stronę autora, to byś się dowiedział, że: A) - Toto-8 nie jest skończony - Będzie skończony, jak guru znajdzie czas. C) - Nie wypuszcza się planów nieskończonych i niesprawdzonych konstrukcji. :wink: Nie martw się. Ja też parę razy trułem Motylastemu :ass: o ten model :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Wybaczcie mi proszę, ale musiałem odgrzebać temat o tym pięknym modelu. 8) Czy prace nad TOTO-8 całkowicie zostały zaprzestane, czy jest szansa, jakaś iskierka nadziei, że model kiedyś zostanie ukończony i oblatany? On jest piękny.! Tak samo jak i Orlik. Mam nadzieję, że zostanie ukończony. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Kiedyś powstanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Kiedyś powstanie. Witam Nooooooo ciekawe kiedy :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.