Way Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Temat zaczerpnięty z innego forum i chcialbym żebyście się też wypowiedzieli. Nowy rok niedlugo a wraz z nim nowe postanowienia, nowe cele Ale najpierw rozliczmy się ze starych Jaki największy sukcec w tym roku osiągneliście? Znaleźliście dziewczynę? Albo pięć dych na chodniku? Albo skasowaliście pięć modeli w ciągu jednego dnia? No? Wypowiedzcie się dobrzy forumowicze. Moje sukcesy w 2007: + narodziny synka :mrgreen: + przejscie na legalne oprogramowanie ( wingrozy, nortony itp itd ) + żadnego modelu nie skasowałem + zainteresowanie modelami nie osłabły dzięki kilku wspaniałym ludziom na forum Porażki: - coś te fajki za mna chodzą i nie mogą się odczepić... - zbiłem butelkę 17 letniego wina.... ( szajze... ) Postanowienia na przyszłość: Oprócz takich podstawowych rzeczy to postanowiłem zbudować model od podstaw. A jaki to szaaa, jeszcze zaskocze bo zbieram materiały Więcej grzechów nie pamiętam i nie za wszystkie żałuję ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Moje sukcesy: +zacząłem przygodę z modelarstwem RC +kupiłem na allegro Hiteca Eclipsa 7 QPCM za 500zł +odbudowałem skasowany model na uwięzi Moje porażki: -Skasowałem model na uwięzi Postanowienia na nowy rok: Chcę zbudować kolejny (a może i nawet kilka) model RC oraz model do prędkości na uwięzi i powalczyć o mistrzostwo polski w kategorii F2A (prędkość na uwięzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Uuu uu... Rok się jeszcze nie skończył . No ale: tzw. sukcesy: - dostałem Zenita TTL z dodatkowym obiektywem i kilkoma drobiazgami - założenie konta w banku - zdanie prawka na A i B - takie tam jeszcze różne rzeczy :wink: - otrzymałem napęd poprzez Kolegów z forum - dzięki im porażki: - modelarstwo odeszło na dalszy plan - nieciekawie w szkole 8) - też inne pomniejsze rzeczy plany na przyszły rok? - zakup dalszego wyposażenia pod Zenitka i do modeli - polepszenie szkolnej sytuacji :wink: - odebranie prawka - zakup ETZ 251 - zrobienie jakiegos porzadnego modelu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Sukcesy: -zakupiłem nadajnik, który (kiedyś) był moim marzeniem -dostałem się do szkoły o ktorej (kiedyś) marzyłem -nowy komputer -w końcu zabrałem się za remont mz-tki Porażki: -dość dużo zmarnowanych pieniędzy -słabe wyniki w nauce z kilku przedmiotów -sporo wymagający nauczyciel ktory w dodatku jest moim wychowawcą :cry: Plany: -oblatać gromadzące się modele -skończyć tą klase bez złych ocen -budowa lub konwersja jakiegoś modelu pod cox'a 0.8ccm -pomyślny oblot w.w. -dokończyć lub chociaż kontynuować remont mz -znalezienie, zakup cox'a 0.16ccm ojj... Troche tego sie nazbierało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 co bym nie napisał to zawsze będzie więcej niezrobionego;p Dlatego nie będę pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Rok 2007 Latałem Latałem Latałem...... Plan na 2008 Latać Latać Latać...... :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 + Oświadczyłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Cokolwiek byś w tej materii zrobił to i tak będziesz tego kiedyś żałował :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Cokolwiek byś w tej materii zrobił to i tak będziesz tego kiedyś żałował :):) Wooot, powiedział Ci plany na przyszłość :lol2: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.