Way Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Temat zaczerpnięty z innego forum i chcialbym żebyście się też wypowiedzieli. Nowy rok niedlugo a wraz z nim nowe postanowienia, nowe cele Ale najpierw rozliczmy się ze starych Jaki największy sukcec w tym roku osiągneliście? Znaleźliście dziewczynę? Albo pięć dych na chodniku? Albo skasowaliście pięć modeli w ciągu jednego dnia? No? Wypowiedzcie się dobrzy forumowicze. Moje sukcesy w 2007: + narodziny synka :mrgreen: + przejscie na legalne oprogramowanie ( wingrozy, nortony itp itd ) + żadnego modelu nie skasowałem + zainteresowanie modelami nie osłabły dzięki kilku wspaniałym ludziom na forum Porażki: - coś te fajki za mna chodzą i nie mogą się odczepić... - zbiłem butelkę 17 letniego wina.... ( szajze... ) Postanowienia na przyszłość: Oprócz takich podstawowych rzeczy to postanowiłem zbudować model od podstaw. A jaki to szaaa, jeszcze zaskocze bo zbieram materiały Więcej grzechów nie pamiętam i nie za wszystkie żałuję ;D
Robert Holeczek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Moje sukcesy: +zacząłem przygodę z modelarstwem RC +kupiłem na allegro Hiteca Eclipsa 7 QPCM za 500zł +odbudowałem skasowany model na uwięzi Moje porażki: -Skasowałem model na uwięzi Postanowienia na nowy rok: Chcę zbudować kolejny (a może i nawet kilka) model RC oraz model do prędkości na uwięzi i powalczyć o mistrzostwo polski w kategorii F2A (prędkość na uwięzi)
Diakon Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Uuu uu... Rok się jeszcze nie skończył . No ale: tzw. sukcesy: - dostałem Zenita TTL z dodatkowym obiektywem i kilkoma drobiazgami - założenie konta w banku - zdanie prawka na A i B - takie tam jeszcze różne rzeczy :wink: - otrzymałem napęd poprzez Kolegów z forum - dzięki im porażki: - modelarstwo odeszło na dalszy plan - nieciekawie w szkole 8) - też inne pomniejsze rzeczy plany na przyszły rok? - zakup dalszego wyposażenia pod Zenitka i do modeli - polepszenie szkolnej sytuacji :wink: - odebranie prawka - zakup ETZ 251 - zrobienie jakiegos porzadnego modelu!
Adam P. Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Sukcesy: -zakupiłem nadajnik, który (kiedyś) był moim marzeniem -dostałem się do szkoły o ktorej (kiedyś) marzyłem -nowy komputer -w końcu zabrałem się za remont mz-tki Porażki: -dość dużo zmarnowanych pieniędzy -słabe wyniki w nauce z kilku przedmiotów -sporo wymagający nauczyciel ktory w dodatku jest moim wychowawcą :cry: Plany: -oblatać gromadzące się modele -skończyć tą klase bez złych ocen -budowa lub konwersja jakiegoś modelu pod cox'a 0.8ccm -pomyślny oblot w.w. -dokończyć lub chociaż kontynuować remont mz -znalezienie, zakup cox'a 0.16ccm ojj... Troche tego sie nazbierało...
rabbitlkr Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 co bym nie napisał to zawsze będzie więcej niezrobionego;p Dlatego nie będę pisał
instruktor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Rok 2007 Latałem Latałem Latałem...... Plan na 2008 Latać Latać Latać...... :):)
instruktor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Cokolwiek byś w tej materii zrobił to i tak będziesz tego kiedyś żałował :):)
Way Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 Cokolwiek byś w tej materii zrobił to i tak będziesz tego kiedyś żałował :):) Wooot, powiedział Ci plany na przyszłość :lol2: :lol2: :lol2:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.